Kava fiyatı, haftalık yüzde 50’yi geçen kazançla göz dolduruyor

Kripto piyasasında son durum: Markette kayıp büyüyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası son 24 saat içinde aşağı doğru sert hareketler geldi. Toplam kapitalizasyonundan 20 milyar dolardan fazlası çıktı.

Son 24 saat, kripto para piyasasının tamamı kırmızı renkte işlem gördü. Bazı istisna yükselişler olsa da genel kırmızı tablo hakim kaldı.

ABD Merkez Bankası Başkanı’nın dün yaptığı konuşmanın ardından Bitcoin’in fiyatı 22 bin doların altına götürdü. Bununla birlikte, altcoinler BTC’den çok daha kötü durumda ve ağır yara aldı.

Bitcoin 22 bin doların altında kayıyor

Bitcoin’in fiyatı dünden bu yana birçok kez 22.000 doların altına düştü. Şu anda 22.000 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Fiyat birkaç gün önce düşüş eğilimine başladı. Jerome Powell’ın dün Kongre önünde yaptığı konuşmanın ardından hareket daha da kötülendi. En son ekonomik veriler beklenenden daha güçlü geldi. Bu da faiz oranları seviyesinin daha önce beklenenden daha yüksek olacağını gösterdi.

Altcoin’ler kötü görünümden çıkamadı

Birçok altcoin kırmızı renkte işlem görüyor. Bazıları önemli düşüşler gösteriyor. OKB son 24 saatte %12 oranında düşüş yaşarken, onu Solana takip etti. AGIX, STX ve OP daha küçük hacimli kripto paraların arasında işler daha da korkutucu hale geliyor. Korku ve Açgözlülük Endeksi’ne göre, daha geniş kripto para piyasasındaki duyarlılık nötr kalıyor. 

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin