Kripto piyasasında son durum: BTC fiyatı düşerken popüler meme coin artıyor!
Kripto piyasasında son durum: BTC fiyatı düşerken popüler meme coin artıyor!

Kripto piyasasında son durum: BTC fiyatı düşerken popüler meme coin artıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Düşen küresel kripto piyasası sürekli satış baskısı altında işlem görüyor. Kümülatif piyasa değeri geçen gün içinde %2,5 oranında düşüş kaydetti. Şu anda 819 milyar dolar seviyesinde yer alıyor. Ancak 24 saatlik işlem hacmi %33 artarak 45.48 milyar dolara kadar yükseldi.

En büyük kripto Bitcoin, son 24 saatte yaklaşık %2 oranında düşüş kaydetti. BTC, yazım sırasında ortalama 16.181 dolardan işlem görüyor.

Dogecoin fiyatında artış!

Dogecoin fiyatı son 24 saatte %2’nin üzerinde yükselirken, Bitcoin fiyatı düşüşe geçti. DOGE, yazım sırasında ortalama 0,095 dolar fiyatla işlem görüyor.

Bitcoin fiyatı %2 düştü

Ancak, Bitcoin hakimiyeti ise şu anda %37,98 seviyesinde bulunuyor. Düşen küresel dijital varlık piyasası, sürekli satış baskısı altında işlem görüyor. Kümülatif piyasa değeri geçen gün içinde %2,5 daha düştü. Şu anda 819 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. Ancak 24 saatlik işlem hacmi %33 artarak 45.48 milyar dolara ulaştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin