Kripto piyasasında pozitif görünüm devam ediyor…

Kripto piyasasında pozitif görünüm devam ediyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ocak ayının başından beri kripto piyasasında görünüm bozulmadı. Ara ara çok kısa düzeltme olsa da genelde yükseliş yapısı bozulmadı. Bitcoin’in hareketleri ise bu süre zarfında dikkat çekiyor. 23.000 doların üstünde kalmak için hevesli olan piyasanın lideri, önemli ilerlemeler gösteriyor.

Piyasa, karışık ticaretle geçen bir günün ardından yeniden yeşilde işlem görüyor. BTC, son 24 saatte %1,67 oranında sıçrayarak 23.000 sınırını geçti. BNB %4,96 ve XRP %3,08 arttı. Bir diğer majör altcoin Cardano’nun yerel tokeni ADA ise %2,04 civarında arttı.

Kripto piyasasının değerinde de artış aynı oranda artıyor. Son 24 saatte %1,62 artışla 1,06 trilyon doları gördü. Şu an bu rakamda az bir farkla aşağıda seyrediyor. Ancak piyasanın yeniden psikolojik seviyede seyretmesi kritik görülüyor. Toplam kripto piyasası hacmi son 24 saatte %8,58 artışla 54,56 milyar USD oldu.

Kripto piyasası satış baskılarını azaltıyor mu?

Dijital varlık piyasası, 2023’ün başından bu yana geniş bir toparlanma kaydetmeye devam ediyor. Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi en büyük kripto para birimlerinin fiyatları %35’in üzerinde arttı. 24 gün içinde en az kripto piyasasında yüzde 50 oranında artış görüldü. Birçok para birimi 2 ile 5 kat oranında sıçramalara da imza attı.

Coinbase’in dün açıkladığı yeni coin listesi iki altcoin’i artırdı. Kripto para borsası, listeleme yol haritasına Audio ve Threshold’u ekledi. Özellikle de Threshold (T) bir gün içinde yüzde 80’den fazla yükseliş kaydetti.

Diğer yandan kripto piyasası için önemli olan satış baskısını kırmak olacak. Glassnode’dan alınan verilere göre, kısa vadeli yatırımcılar, son BTC fiyat rallisi sırasında varlıkları elde tuttuğunu gösterdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin