Kripto piyasasında son durum: Kayıplar yeniden kazanca dönüşüyor mu?

Kripto piyasasında son durum: Kayıplar yeniden kazanca dönüşüyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 6 Eylül Salı günü akşam saatlerinde Bitcoin’in geri geriye gitmesi piyasayı salladı. 19.000 doların altına kadar gerilemesi yatırımcıları yine panik ettirdi. Bu süre zarfında tasfiye işlemleri de bir hayli fazla oldu.

Dün ise kayıpları konsolide eden bir piyasa vardı. Kayıplar yeniden kazanca dönüşmedi. Bir süre 18.600-19.000 dolarda aralığında BTC dolaştı. Ancak günlük kapanış 19 bin doların üzerinde geldi. Bu da piyasayı biraz daha rahatlattı.

Kripto piyasası genelinde yaşanan düşüş bireysel performansları yine de etkilemedi. En fazla dikkat çeken Helium (HNT) oldu. Son bir haftadır düşüşte olan varlık dün yüzde 60’ın üzerinde bir kazanç gördü.

Kripto piyasası yaraları sararak yoluna devam etmek istiyor

Dün berbat bir günden sonra, kripto piyasası ralli yaşıyor. Bitcoin fiyatı dün %6’ya yakın düştü. Bununla birlikte, BTC o zamandan beri 19.333 dolardan işlem yapmak için toparlandı. Son 24 saatte %3’e yakın arttı.

Altcoinler, Bitcoin’den daha güçlü bir performans gösteriyor. Ethereum fiyatı şu anda son 24 saatte %6 arttı. Ancak Ethereum fiyatı dün %8 düşmüştü. 1.635$’dan işlem görüyor. Bu arada, BNB, XRP ve Solana fiyatları %5-6 arttı.

Ethereum Classic, tepetaklak hareketine devam ediyor. %25’ten fazla artmasının ardından dün %9 düştü. Ancak, son 24 saatte %10’a yakın ralli yaptı.

Küresel piyasalarda da hareketlilik var

Kripto fiyatları, şahin bir Fed olarak yatırımcılar tarafından fiyatlanıyor. Ancak, kripto rallisinden yatırımcıların istikrar kazandığı görülüyor. Genel piyasa da istikrar kazandı. S&P 500 %1,8 artarken NASDAQ 100 %2,1 arttı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin