Kripto piyasasında kargaşa! BTC, ETH, XRP, DOT ve ALGO fiyat güncellemesi
Kripto piyasasında kargaşa! BTC, ETH, XRP, DOT ve ALGO fiyat güncellemesi

Kripto piyasasında kargaşa! BTC, ETH, XRP, DOT ve ALGO fiyat güncellemesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önde gelen kriptolarındaki son durumu sizler için derledik.

Bitcoin, Ethereum ve Ripple

Bitcoin fiyatı, acil talep alanında kalmaya devam ederek zayıflıyor. Satın alma baskısındaki ani patlamalara rağmen, BTC konsolidasyon modunda görünüyor. Ethereum fiyatı düşüş eğilimi gösterirken, Ripple fiyatı yükselme işaretleri gösteriyor.

BTC/USD 1-day chartPolkadot fiyatı %30 kırılmaya yaklaşıyor

Polkadot fiyatı, son birkaç hafta içinde yükselmesini engelleyen sürekli bir engelle karşı karşıya kaldı. Düşüş şu anda üç günlük talep bölgesinin üzerinde konsolide oluyor ve söz konusu gruplaşma, ufuktaki bir kırılmanın habercisi olabilir.

DOT/USDT 1-day chart

Algorand fiyatı, itici rüzgarları iyi değerlendiriyor

Algorand fiyatı bu hafta aylık S1 destek seviyesi olan 0,6705 dolardan mükemmel bir sıçrama gösterdi. ALGO fiyat hareketi, bugün iyice yoğunlaşacak olan barış görüşmesi ve hem Rusya hem de Ukrayna’dan gelen olumlu sinyaller ile yükselişe geçiyor. 

Görünüşe göre diplomatlar, her şeyi sonuçlandırmak ve piyasayı serbest bırakara ALGO fiyatı için 1,05 dolara doğru büyük bir boğa koşusunu ateşleyebilecek barış anlaşması için son bir toplantının zeminini hazırlıyor.

ALGO/USD daily chart

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin