Kritik ay kapanışı öncesinde Bitcoin ve türevlerinde önemli hareketler

Kripto piyasasında günün öne çıkan başlıkları!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün kripto piyasasında önemli gelişmeler yaşandı. Shiba Inu ekibi beklenen oyun adını açıkladı. Michael Saylor MicroStrategy CEO’luğundan istifa etti. Son olarak Bittstamp XRP’yi listesinden çıkarttı.

Bitcoin, Michael Saylor’un MicroStrategy CEO’su olarak istifa etmesini savunuyor!

Dün, MicroStrategy kurucu ortağı Michael Saylor’un şirketin CEO’luğundan ayrıldığı öğrenildi. Saylor, odağını şirketin Bitcoin satın alma stratejisine ve en büyük kripto para birimiyle ilgili diğer girişimlere kaydıracak. Yeni görevinde şirketin temel kurumsal stratejilerini daha verimli bir şekilde takip etmesini mümkün kılacağına inanıyor. CEO pozisyonunu ie Temmuz 2020’den beri şirketin başkanı olarak görev yapan Phong Le devralacak. Le’ye göre, organizasyonun yeni başkanı olacağı heyecanlı olduğunu belirtti. Açıklamanın ardından şirket hisseleri kapanış sonrası işlemlerde %2 değer kaybetti.

XRP çifti Bitstamp borsası tarafından listeden çıkarılacak

Bitstamp kripto para borsası Perşembe günkü yayınlanan bildiriye göre 14 yeni listeden çıkarma duyurdu. Bunların en dikkat çekenleri arasında XRP/PAX, BCH/GBP ve LINK/ETH bulunuyor. Bu kararın ise kalıcı bir karar olduğunu belirtmekte fayda var.  Avrupa’nın en büyük kripto para borsası bu kripto paraların neden listeden çıkartıldığını belirtmedi. Ancak Bitstamp, işlem çiftlerini performanslarına göre rutin olarak gözden geçirdiğini ve listeden çıkarma kararlarının son piyasa gelişmelerinden de etkilendiğini belirtti. 25 Aralık 2020’de Bitstamp, SEC’in Ripple’ı mahkemeye vermesinin ardından ABD müşterileri için XRP ticaretini ve mevduatını durduracağını duyurdu. Daha sonra Coinbase, Binance.US ve diğer büyük isimler de bunu takip ederek tartışmalı tokeni terk etti.

Shiba Inu ekibi merakla beklenen oyunun adını açıkladı

Shiba Inu kripto paranın arkasındaki ekip, yakın zamanda projenin çok beklenen oyununun adını açıkladı: Adı “Shiba Eternity” olacağını duyurdu. Kullanıcılar oyunu hem Apple App Store’dan hem de Google Play Store’dan indirebilecekler. Shiba Inu’nun geliştirici ekibi, Melbourne, Avustralya’da bulunan bir video oyunu geliştiricisi olan PlaySide Studios ile çalışıyor. PlaySide, Shiba Inu ekibiyle güçlerini birleştirmeden önce Pixar ve Disney gibi devlerle işbirliği yapmıştı.

Nomad saldırısından dolaylı olarak etkilenen Cardano kullanıcıları

Nomad tarafından yakın zamanda bildirildiği üzere saldırı gerçekleştirildi.  çBir Paradigma araştırmacısı olan “Samczsun”, hack’i DeFi’nin bugüne kadarki en kaotik saldırılarından biri olarak nitelendirdi. Peckshield’e göre, 41 adres Nomad köprüsü saldırısında yaklaşık 152 milyon dolar ele geçirdi, ancak kaybedilen toplam miktar henüz doğrulanmadı. Cardano odaklı bir Twitter hesabı olan “ADA balinası”, son tweetinde, Nomad, Cardano’nun yan zinciri Milkomeda C1’de çalışan dApp’lerden biri olduğu için Cardano kullanıcılarının hack’ten dolaylı olarak etkilenmiş olabileceğini yazdı. Milkomeda daha sonra olay hakkında yorum yaptı ve Nomad istismarının farkında olduğunu ve ne yazık ki diğer projelere ne olacağını kontrol edemediğini yazdı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin