featured

Kripto piyasasında gün sonu raporu: İşte, günün en çok değer kazananları!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında genel olarak olumsuz bir hava hâkim. Buna rağmen ATOM ve NEAR günü yeşilde geçiren altcoin’ler oldu. Cosmos, fiyatı gün içinde %12 oranında yükseldiği için salı günü kayda değer bir kazanç sağladı. Bugünkü dalgalanma, kripto para biriminin üst üste üçüncü gün değer kazandığını ve bu süreçte beş günün en yüksek seviyesine ulaştığını görüyor. NEAR ise son düşüşlerin ardından toparlandığı için yeşildeydi.

Cosmos (ATOM)

Cosmos (ATOM), fiyatı %12 oranında arttığı için bugünün en büyük kazançlarından birini elde etti.

Haftaya 10,25 dolarlık düşük bir seviyeden başlayan altcoin, Bugün erken saatlerde yaptığı ralli ile 11,93 dolara ulaştı.

kripto para ATOM grafik

Bugünkü zirve, ATOM’un daha yükseklere tırmandığı üçüncü gün oldu. Ayrıca bu süreçte 18 Ağustos’tan bu yana en yüksek seviyesine ulaştığını görüyor.

Grafiğe bakıldığında bugünkü hareket, altcoin’in 11,55 dolarda bulunan kilit direnç seviyesinden kısa bir süreliğine çıkmasıyla geldi.

ATOM, bu tavanın üzerinde işlem görmeye devam ediyor. Ancak daha önceki kazançlar azaldı ve fiyat şu anda 11,56 dolar civarında işlem görüyor.

Genel olarak, önceki boğalar bugünün kırılmasından kısa bir süre sonra pozisyonlarını tasfiye ederek düşüşe geçmiş gibi görünüyor.

Near Protocol (NEAR)

ATOM fiyat hareketine ek olarak, NEAR altcoin’i de bugünkü seansta yeşildeydi. Çünkü fiyatlar son kayıpların ardından toparlandı.

NEAR salı günü 4,41 dolarlık gün içi zirvesine yükseldi. Böylece pazartesi gününün en düşük seviyesinden beri %8’in üzerinde artış yaşadı.

 

Dün altcoin’in 4,10 dolarda destek noktasının kısa bir süre altına düştüğünü gördü. Ancak boğalar tam bir kırılmayı reddetti ve bunun yerine düşüşü satın aldı.

Fiyattaki bugünkü toparlanma, bu sefer 14 günlük RSI aracılığıyla başka bir toparlanma gerçekleştikçe geldi.

Grafikte görüldüğü gibi, 38,15 işaretinde bulunan taban kendi başına bir kırılmadan kaçındı. RSI, bu yazının yazıldığı sırada 43,45 işaretinde bulunuyor.

Boğalar için bir sonraki hedef muhtemelen 4,70 dolarda bulunuyor. Ancak 10 günlük (kırmızı) ve 25 günlük (mavi) hareketli ortalamaların aşağı yönlü kesişmesinin ardından bu zorlaşacak. Bu da daha fazla orta vadeli düşüş beklentisine işaret ediyor olabilir.

Bitcoin.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin