Kripto piyasasında bu hafta en çok kaybeden 5 altcoin!
Kripto piyasasında bu hafta en çok kaybeden 5 altcoin!

Kripto piyasasında bu hafta en çok kaybeden 5 altcoin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu yazımızda, özellikle 17-24 Şubat tarihleri arasında, tüm kripto pazarında en çok kaybeden beş altcoini inceleyeceğiz.

Tüm kripto pazarında en çok düşen altcoinler:

  • Loopring (LRC) fiyatı %13,62 düştü
  • Render Token (RNDR) fiyatı %12,13 düştü
  • dYdX (DYDX) fiyatı %11,89 düştü
  • Fantom (FTM) fiyatı %10,25 düştü
  • Aptos (APT) fiyatı %9,03 düştü

Loopring (LRC) fiyatı kayıpları sürdürüyor

LRC fiyatı 23 Ocak’ta alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. LRC, 16 Şubat’ta 0,49 dolara kadar yükseldi, ancak fiyat o zamandan beri düşüşe geçti.

LRC fiyatının 0,50 doların üzerine çıkması veya düşmeye devam etmesi muhtemelen gelecekteki hareketi belirleyecek. Bir kırılma fiyatı 0,60 dolara çıkarabilirken, düşüşün devam etmesi 0,33 dolara düşmesine neden olabilir.

Loopring (LRC) Fiyat Çıkışı. kripto

Render Token (RNDR) parabolden bozuldu

RNDR fiyatı, yılın başından bu yana parabolik yükselen bir destek çizgisinin yanında yükselmişti. Altcoin, 7 Şubat’ta 2,19 doları gördü ancak fiyat ertesi gün parabolden aşağı indi. Artık bir A-B-C düzeltici yapının C dalgasında olması muhtemeldir. Düzeltmenin sona ermesi için en olası seviye, 1,09 dolardaki 0,618 Fib geri çekilme destek seviyesi olacaktır. Ancak, RNDR fiyatı mevcut kısa vadeli alçalan direnç çizgisinden çıkarsa 2,20 dolara yükselebilir.

İşleme Simgesi (RNDR) Düzeltmesi

Fantom (FTM) alım desteği sağlıyor

APT’ye benzer şekilde, FTM fiyatı 3 Şubat’tan bu yana azalan bir direnç çizgisinin altına düştü. Daha yakın bir zamanda, bu çizgi 16 Şubat’ta reddedilmesine neden oldu.

FTM fiyatı şu anda 0,495 dolar destek alanı içinde işlem görüyor. Yükselmesi veya kırılması, gelecekteki trendin yönünü belirleyebilir. Bir sıçrama, direnç hattının yeniden test edilmesine yol açabilirken, geri çekilme, 0,420 dolara doğru bir düşüşe yol açabilir.

Fantom (FTM) Kripto Direnç Hattı

dYdX (DYDX) destekten sıçradı

DYDX fiyatı 30 Ocak’tan bu yana alçalan bir direnç çizgisinin altına düştü. Bu çizgi 16 Şubat’ta reddedilmesine neden oldu.

Şu anda fiyat 2,50 dolarlık yatay destek alanı ile alçalan direnç çizgisi arasında işlem görüyor. Çizgiden çıkarsa, 3,50 dolara yükselebilir. Ancak, 2,50 doların altına düşerse, fiyat 2,00 dolara gerileyebilir.

dYdX (DYDX) Fiyat Hareketi

Aptos (APT) fiyatı direnç çizgisini takip ediyor

APT fiyatı, 26 Ocak’tan bu yana alçalan bir direnç çizgisinin altına düştü. Bu çizgi, en son 16 Şubat’ta (kırmızı simge) olmak üzere çok sayıda reddedilmeye neden oldu.

13,76 dolarlık destek alanıyla birleştiğinde fiyat hareketi, düşüş eğilimi olarak kabul edilen azalan bir üçgen oluşturuyor. Sonuç olarak, ondan bir döküm, en olası gelecekteki fiyat tahmini olacaktır. Bu durumda, APT fiyatı 9,68 dolara düşebilir. Bununla birlikte, fiyat bunun yerine üçgenden çıkarsa, 16,5 dolara doğru yükselebilir.

Aptos (APT) Fiyat Hareketi

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin