Kripto piyasasında boğa sezonu başladı mı?
Kripto piyasasında boğa sezonu başladı mı?

Kripto piyasasında boğa sezonu başladı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasaları Pazartesi günü karışık işlem görüyor. Bitcoin, Solana ve BNB kazanırken, Ethereum, Polygon ve Shiba Inu küçük kayıplar yaşadı.

FOMC BuyUcoin CEO’su Shivam Thakral Bitcoin yükselişini değerlendirdi:

“Silicon Valley Bank ve Signature Bank gibi ABD bankalarının çöküşü, DeFi ve dijital varlıkların önemi konusundaki tartışmayı yeniden hareketlendirdiği için BTC Pazartesi günü kısa bir süre 28.000 doların üzerine çıktı. Bitcoin çok yakında 30.000 doları test etmeye hazırlanıyor ancak bu seviyede bir miktar dirençle karşılaşabilir. Bu haftaki toplantı piyasayı harekete geçiren önemli bir faktör olacak.”

Mudrex’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Edul Patel, “Bankacılık sektöründeki istikrarsızlık, beklentileri aşan enflasyon verileri ve güvercin bir Federal Rezerv hakkında yenilenen iyimserlikle, Bitcoin yaklaşık dokuz ayda görülmemiş seviyelere ulaştı.”

Bitcoin (BTC) %1,10 artışla 27.519 dolara yükselirken, Ethereum (ETH) 1.750 dolar seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Küresel kripto para piyasa değeri, son 24 saatte %0,13 artarak 1.16 trilyon dolara ulaştı.

DeFi’deki toplam hacim şu anda 6.67 milyar, yani toplam kripto pazarının 24 saatlik hacminin %9,30’u. Tüm stabilcoinlerin hacmi, 24 saatlik toplam kripto pazarı hacminin %86,26’sı olan 61.89 milyar dolardı.

Son 24 saatteki BTC hacmi %29,55 artarak yaklaşık 41.76 milyar dolar olarak gerçekleşti. Bitcoin’in piyasa değeri yaklaşık 531.77 milyar dolardı. CoinMarketCap’e göre hakimiyeti gün içinde %0,48 artışla şu anda %45,90.

Unocoin’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Sathvik Vishwanath, “BTC/USD paritesi yükselişte ve 27.740 dolarda dirençle karşı karşıya; bir kırılma BTC’nin fiyatını 29.000 dolar veya 30.700 dolara itebilir.

economictimes.indiatimes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin