Kripto piyasasında beklenmedik yükseliş: İşte gözleri üstüne çeken altcoin!
Kripto piyasasında beklenmedik yükseliş: İşte gözleri üstüne çeken altcoin!

Kripto piyasasında beklenmedik yükseliş: İşte gözleri üstüne çeken altcoin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinMarketCap’e göre, Immutable (IMX) altcoin’in fiyatı son 24 saat içinde yükseldi. Şu anda, altcoin 0,8098 dolar seviyesinden işlem görüyor, bu da son 24 saatte %6,61’lik bir kazanç sağladığı anlamına geliyor. Ayrıca, bu kripto para birimi 0,8272 dolarla günlük bir yüksek seviye belirledi, ancak o zamandan beri geri çekildi.

Son 24 saat içinde IMX, Bitcoin (BTC) ve Ethereum’u (ETH) geride bırakmayı başardı. IMX, BTC’ye karşı %6,22 ve ETH’ye karşı %5,67 oranında değer kazandı. Ayrıca, günlük işlem hacmi %100’den fazla artarak toplamda 35.325.857 dolarlık bir hacme ulaştı, bu da altcoinin fiyatında artış olduğunu gösteriyor.

IMX’in fiyatı son 2 haftadır 0,708 dolar ile 0,837 dolar arasında bir konsolidasyon dönemi yaşıyordu. Perşembe günü, altcoin’in fiyatı fiyat kanalının alt seviyesine düştü ve bu, boğaların fiyata bir yükseliş sağlamak için harekete geçmesini gerektirdi. Bu alım hacmi artışı, IMX’in fiyatını 9 günlük ve 20 günlük üssel hareketli ortalama çizgilerinin üzerine çekti.

Teknik göstergeler iyimserlik sinyalleri veriyor

Ayrıca, IMX’in fiyatı yukarıda bahsedilen konsolidasyon kanalının üst seviyesini yeniden test etti, ancak günün işlem seansını bu direnç seviyesinin üzerinde kapatamadı. Bugünün erken saatlerinde fiyat seviyesini yeniden destek haline getirmeye çalıştı, ancak bir kez daha geri çekildi.

Bununla birlikte, günlük RSI çizgisi günlük RSI SMA çizgisinin üzerine çıktığından, IMX’in günlük grafiğindeki teknik göstergeler hâlâ yükselişe işaret ediyor. Ayrıca, 9 günlük EMA çizgisi önemli bir yükseliş sinyali oluşturmak üzereyken, 20 günlük EMA çizgisinin üzerine çıkmak istiyordu.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin