Hafta sonu piyasa nasıl hareket ediyor? Bitcoin ve Ethereum’da son durum…

Kripto piyasasına adeta para aktı: İşte son 24 saat içinde giren miktar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası 26 Nisan Salı günü bir anda yeşile döndü. Kripto para birimlerinin büyük çoğunluğu son 24 saat içinde kazanç gösterdi. Yeşile doğru dönmesinin en büyük etkisi ise Elon Musk olduğu söyleniyor. Dün, Twitter’ı satın alması piyasaya pozitif yansıdı. Bitcoin ve Dogecoin gibi varlıkları elinde tutan Musk, piyasaya hayat verdi.

Gerçekten de son bir günde, CoinMarketCap verilerine göre, 24 saat içinde 1,76 trilyon dolardan 1,873 trilyon dolara yükselen ve toplam 103 milyar doları temsil eden kripto piyasa değeri görüldü. 100 milyar doların üzerinde bir akışla piyasa hissiyatı değişti.

Durum böyleyken, küresel kripto piyasası değeri %5,26 artışla 1,87 trilyon dolar, son 24 saatteki toplam kripto pazarı hacmi ise %29,06 artışla 94,32 milyar dolar olarak kaydedildi.

Bitcoin 40.000 doları geri aldı

Amiral gemisi kripto para birimi Bitcoin, son 24 saatte %5,29 artarak 38,514 dolardan 40,504 dolara çıkarak kritik 40.000 dolar fiyat seviyesini aştı. Ancak yine krizin bittiğini söylemek doğru olmaz. Bu seviyelerde daha önceleri de pek çok kez dolaşmıştı. 

Tanınmış kripto ticareti uzmanı Rekt Capital, Bitcoin’in hala 2022 düşük desteğini elinde tuttuğunu, dijital varlığın desteğini sürdürmeye devam etmesi halinde kısa vadede 43.100 dolara kadar çıkabileceğini vurguladı. Rekt Capital,

“BTC hala 2022 düşük seviyesini destek olarak tutuyor (yeşil). Burada devam eden destek ve BTC, 43.100 dolarlık direnci tekrar ziyaret edecek gibi.”

Dün Elon Musk’ın haberlerine bugün ek olarak Fidelity geldi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki 401(k) emeklilik planının en büyük ihraççılarından biri olan Fidelity, üyelerin işverenlerinin izin vermesi koşuluyla emeklilik portföylerinin bir kısmını BTC’ye koyabileceklerini açıkladığında Bitcoin için yükseliş haberleri ortaya çıktı.

2018’de Fidelity, bir dizi Bitcoin merkezli ürün ve hizmeti piyasaya sürerek o sırada yükselen varlık sınıfına ısınan ilk büyük finans kurumlarından biri oldu.

Dogecoin kripto piyasası kazançlarına öncülük ediyor

Kripto piyasası hissi, kripto savunucusu Elon Musk’ın Twitter’ı 45 milyar dolara satın aldığını duyurmasıyla da desteklendi. Buna karşılık, Musk’ın kripto para birimi Dogecoin’i son 24 saatte muazzam bir artış yaşadı. 

Özellikle DOGE, toplam kazanç açısından ilk 100 kripto para biriminde lider olduğu için 24 saat içinde piyasa değerine 5 milyar doların üzerinde ekledi.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin