Kripto piyasası yeniden canlandı: Bu üç varlık için daha fazla yükseliş bekleniyor
Kripto piyasası yeniden canlandı: Bu üç varlık için daha fazla yükseliş bekleniyor

Kripto piyasası yeniden canlandı: Bu üç varlık için daha fazla yükseliş bekleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para birimleri, Bitcoin’in (BTC) 20.000 dolar sınırını aşması ve diğer dijital varlıkların değer kazanmasıyla yeniden yükselişe geçti. Aave (AAVE) ve diğer popüler tokenlerin yanı sıra, daha az bilinen Orbeon Protocol (ORBN) de ilgide bir artış gördü. Bu yazımızda Bitcoin, Orbeon Protecol ve Aave’nin performansını yakından inceleyeceğiz.

Bitcoin (BTC)

Dünyanın ilk ve en popüler kripto para birimi Bitcoin (BTC), kripto alanının tartışmasız lideridir. Bitcoin (BTC) on yılı aşkın bir süredir varlığını sürdürüyor ve fiyatı, uzun tarihi boyunca 68.000 doları aşan bir zirve ile sayısız iniş ve çıkışlar yaşadı.

2022, Bitcoin (BTC) ve kripto pazarının geri kalanı için en acımasız yıllardan biriydi ve Bitcoin (BTC) güçlü destek seviyelerinin altına düştü ve 15.000 dolar seviyesine yerleşti. Boğalar 2023 yılında geri döndü ve Bitcoin (BTC) o zamandan beri 20.000 dolarlık engeli aştı.

Bitcoin’in (BTC) yeniden canlanmasının ana nedeni, Bitcoin’in (BTC) “aşırı satış” bölgesinde olması ve yatırımcılar FTX skandalından uzaklaştıkça talebin arzı geride bırakması olarak görülebilir. Ayrıca Bitcoin (BTC), sınırlı arzı ve merkezi olmayan doğası göz önüne alındığında, birçok kişi tarafından enflasyona karşı bir koruma olarak görülüyor.

Aave (AAVE)

Aave (AAVE), son zamanlarda sektörde dalga yaratan başka bir kripto para birimi. Aave (AAVE), kullanıcıların dijital varlıklarını teminat olarak kullanarak kredi almalarını sağlayan merkezi olmayan bir borç verme ve borçlanma platformudur. Geleneksel bankaların aksine, Aave (AAVE) daha esnek koşullarla hızlı, düşük maliyetli krediler sunar.

Aave (AAVE), 2020’nin 4. çeyreğindeki lansmanından bu yana etkileyici bir büyüme kaydetti ve 28 dolardan 600 doların üzerine çıktı.

Aave (AAVE) ile ilgili en iyi şey, her şeyin merkezi olmayan bir şekilde ele alınmasıdır. Bu, kullanıcılara daha fazla kontrol ve gizlilik sağlayan Aave (AAVE) platformunu yönetmek için merkezi bir otoriteye gerek olmadığı anlamına gelir.

Tüm bunlar, Aave’ye (AAVE) büyük bir yatırım artışına neden oldu. Aslında, Aave (AAVE) yılın başından bu yana neredeyse %100 arttı ve yakın zamanda herhangi bir yavaşlama belirtisi göstermedi.

Orbeon Protocol (ORBN)

Orbeon Protocol (ORBN), bir şirketin hisselerini satmak yerine, başlangıç sermayesini kesirli NFT’lere dönüştürür. Orbeon Protokolü’nün (ORBN) bu yeni yöntemi, sermayenin daha küçük parçalara bölünmesine izin vererek, hayatın her kesiminden insanın yatırım yapmasını kolaylaştırıyor. Başlangıçlar için, Orbeon Protokolü (ORBN), coğrafi kısıtlamalardan ve geleneksel sermaye finansmanının diğer engellerinden arınmış küresel bir yatırımcı havuzuna erişim sağlar.

Bu yardımcı program tokeni, işlemlere yardımcı olmak ve katılımı teşvik etmek için Orbeon Protokolü (ORBN) platformunda kullanılacaktır. Sadece ORBN’ye sahip olmak staking ödüllerine, yönetişim haklarına, özel yatırım tartışmalarına ve daha fazlasına erişim sağlar.

Orbeon Protocol ön satışı sırasında %1815 oranında muazzam bir artışla 0,0766 dolara ulaştı. Bu yıl borsalarda piyasaya sürülecek olan ORBN ile Orbeon Protokolü’nün (ORBN) değerinin yukarı yönlü seyrine devam etmesini bekleyebiliriz.

theportugalnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin