Kripto piyasası toparlanmaya devam ederken DeFi tokenleri kazanç sağlıyor!
Kripto piyasası toparlanmaya devam ederken DeFi tokenleri kazanç sağlıyor!

Kripto piyasası toparlanmaya devam ederken DeFi tokenleri kazanç sağlıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, son birkaç hafta içinde yatay işlem gerçekleştirdi. Bununla birlikte, piyasada son zamanlardaki bir eğilim tersliği işaret ediyor. Piyasa hareketlerine göre, Bitcoin piyasayı kendi adımına doğru çekerken tokenler yükü yönetiyor. Bitcoin, dün 50.000 doların üzerinde işlem görürken 60.000 dolara doğru ilerliyor. Bununla birlikte istatistiklere göre, bazı DeFi tokenlerinin şu anda ücrete öncülük ettiğini ve çift hanelere kadar kazanç sağladığını gösteriyor.

Bitcoin 50.000 doların üzerine çıktı

SushiSwap’ın yerel dijital varlığı SUSHI, DeFi tokenleri listesinden açık ara en fazla kazanç elde eden tokenlerden oldu. Elde edilen verilere göre, dijital varlık şu anda 7,55 dolar civarında işlem görüyor. Şimdiye kadar, token kısa süre önce şirket içi bazı çekişmelerin fiyatını düşüş şeklinde ittiğini gördü ve önceki işlem pozisyonu olan 13 dolardan 5 dolara gerilemişti.

Tüm fiyasko, Joseph Delong protokolünün CTO’sunun şirket içindeki görevinden ayrıldığını gören token geliştiricileri arasında yer alıyordu. O zamandan beri topluluk, Daniel Siesta’nın işe alınmasının arkasındaki itici güçlerden biri olan tokeni daha yükseğe çıkarmak için bir yol üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Daha fazla DeFi tokeni kazanç sağlıyor

SUSHI’nin son 30 günde hala kaybetmesi beklense de, dijital varlık önceki yedi gün içinde piyasada %33 gibi büyük bir artış kaydetti. Bu arada, Terra protokolünün yerel tokeni LUNA, şu anda DeFi pazarında en dikkat çeken tokenlerden biri olarak yer alıyor. İstatistiklere göre, pek popüler olmayan token, son 24 saatte kaydedilen %15’lik devasa bir artışı tetikledi.

Terra’nın yerel DeFi tokeninin fiyatı, son yedi gün içinde yaklaşık %54’lük bir kazanç elde etti. Analistler, yükselişi stabil coin olan UST’nin satın alınmasına bağlıyor. UST piyasada iyi ilerliyor. AAVE, Aave protokolünün yerel DeFi token’ı şu anda 256 dolar civarında işlem gördüğü ve piyasada %13’lük bir artışla yükselenler arasında yer alıyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin