Kripto piyasası toparlanırken WAVES ve bu altcoin parlıyor!
Kripto piyasası toparlanırken WAVES ve bu altcoin parlıyor!

Kripto piyasası toparlanırken WAVES ve bu altcoin parlıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – WAVES Cuma günü bir kez daha yükseldi ve fiyatlar son yedi günde %120’nin üzerinde arttı. WAVES yükselirken, XLM de üç haftanın en yüksek seviyesine yaklaşarak harika bir performans sergiledi.

WAVES

Kripto piyasaları konsolide olurken, WAVES yükselmeye devam etti ve bu süre içinde %120’nin üzerinde tırmandı.

Cuma günü, fiyatlar art arda yedinci seans için yükseldi ve süreçte 10,47 dolarlık gün içi zirvesine ulaştı.

Bu hareket, fiyatların 10,45 dolarda direnci marjinal bir şekilde geçerek 11 Mayıs’tan bu yana en yüksek seviyelerine yaklaşmasıyla gerçekleşti.

Biggest Movers: WAVES up Over 120% in the Last Week, While XLM Moves Towards 3-Week High

Grafiğe bakıldığında, 14 günlük RSI da günün erken saatlerinde 43 seviyesini geçtiği için kendi tavanını kırdı.

Momentumdaki bu artışın bir sonucu olarak, 10 ve 25 günlük hareketli ortalamalar, fiyatların daha da yükselebileceği bir yukarı yönlü kesişmeye hazır görünüyor.

WAVES’taki kazançlar, daha önceki dirence ulaştığından bu yana biraz azaldı. Buna rağmen varlık şu anda dünün zirvesinden hâlâ %5,32 daha yüksek olan 10,08 dolarda işlem görüyor.

Stellar (XLM)

Fiyatlar hafta sonuna doğru çok haftalı bir zirveye yaklaşırken XLM de Cuma günü yüksek işlem gördü.

Perşembe günü 0,1378 dolarlık dip seviyesinin ardından XLM, bugünkü seansın başlarında 0,1504 dolarlık gün içi en yüksek seviyesine yükseldi.

Cuma günkü kazanç da 10 günlük ve 25 günlük hareketli ortalamaların yukarı doğru kesişmesiyle geldi ki bu 17 Mart’tan beri gerçekleşmeyen bir olay.

Biggest Movers: WAVES up Over 120% in the Last Week, While XLM Moves Towards 3-Week High

Bu yüzden fiyatlar 0,2414 dolarlık bir zirveye ulaştı, ancak diğer büyük pazarların çoğunda olduğu gibi kripto fiyatları görünüşte düştüğü için her şey oradan düşüşe geçti.

Aynı zamanda bir direnç noktasında olan daha önceki zirvelere ulaştığından beri, muhtemelen boğaların önceki kazanımları güvence altına alması nedeniyle XLM düştü.

Yatırımcılar şimdi bir kırılma olup olmayacağını ve eğer öyleyse, fiyatların bir sonraki adımda nereye gidebileceğini görmek için bekleyecek.

bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin