Kripto piyasası toparlanırken bu altcoin toparlanmaya öncülük ediyor!
Kripto piyasası toparlanırken bu altcoin toparlanmaya öncülük ediyor!

Değerlendiren yaşadı: Kripto piyasası toparlanırken bu altcoin toparlanmaya öncülük ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD Başkanı Joe Biden, hükümetin kripto para politikasını özetleyen bir yönetici emri imzalamaya hazırlanırken, Bitcoin (BTC), 9 Mart’ta 42.000 dolar sınırını aştı ve bir günde %8’den fazla artış gösterdi.

Emrin imzalanmasının ardından Beyaz Saray’ın devlet kurumlarını ABD tarafından bir merkez bankası dijital para birimi (CBDC) piyasaya sürmenin yasal ve ekonomik sonuçlarını araştırmaya çağırması bekleniyor.

BTC, bir hafta önceki değerine kıyasla hala %4’ten fazla düşmesine rağmen, son 24 saatte %8,4’ten fazla arttı. Şu anda, amiral gemisi dijital varlığın toplam piyasa değeri 802 milyar dolar.

Monero kripto piyasası kazançlarına öncülük ediyor

Gün içinde %16 artışla Zcash (ZEC) ve %15 artışla Secret (SCRT) gibi diğer gizlilik sunan kripto paralar da kazançlar açısından sırasıyla ilk beş kripto para arasında yer alıyor.

Pazar kazançlarına göre ikinci sırada, toplam 35,3 milyar dolarlık piyasa değeri ile gün içinde %17 ve geçen hafta %8 artışla Terra (LUNA) yer alıyor.

Birkaç gün önce Terra ağı, toplam stake değeri açısından Ethereum ağını geçti. Terra’nın yerel tokeni olan LUNA, kripto para birimi staking istatistik hizmeti Staking Rewards’a göre, toplam stake etme değeri 24 milyar dolardan fazla olan Ether’e kıyasla toplamda 26 milyar doların üzerinde stake değerine sahipti.

Küresel kripto pazarı %6 büyüdü

Küresel kripto piyasa değeri, düne göre oranla %6,2 artışla 1,84 trilyon dolara ulaştı.

Toplamda, önceki 24 saat boyunca toplam kripto para piyasası hacmi %8,5’lik bir artışı temsil eden 95,68 milyar dolara ulaştı.

Bu arada, DeFi’nin hacmi şu anda 15,92 milyar dolar ve kripto para piyasasının toplam 24 saatlik hacminin %16.63’ünü yansıtırken, tüm istikrarlı para birimlerinin hacmi şu anda 80,37 milyar dolar ve tüm 24 saatlik hacmin %84,’üne işaret ediyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin