Kripto piyasası kurtulaşa erecek mi? Yatırımcılar artık umutlanmak istiyor...

Kripto piyasası son durum: BTC 42K bölgesinde kalırken, altcoinler çıkışta

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa, Mart ayını bitirmeye fazlasıyla yaklaştı. Hemen hemen 1 hafta sonra bir ay daha geçilmiş olacak. Şubat ve Mart ayının geneline baktığımızda fena olmayan bir piyasanın olduğunu söyleyebiliriz. Uzun vadeli bakışlarda endişe olmasa da günlük ve anlık değişimler göze batıyor. Bugün ise kripto piyasası son durum hakkında neler söyleyebiliriz?

Bitcoin önderliğinde bugün piyasanın gidişatı farklı şekilde çiziliyor. Aslında Bitcoin daha çok 41.500 ve 42.500 dolar seviyesinde bir yatay izleme içinde. Bu da bazı altcoinlerin sıçrayışına neden oluyor. Dün 43.200 dolara kadar ilerleyen BTC, yeniden 42K seviyesine geriledi.

20 günün en yüksek seviyesini işaretlemek için kısa bir süre 43.000 doları aştıktan sonra, Bitcoin hafifçe geri çekildi Çoğu altcoin bugün duraksadı gibi. Fakat bazı varlıklar ön plana çıktı. Azımsanmayacak şekilde birçok proje artıda. Bunlardan bazıları, ETC, FIL, ADA, MINA, ICP, KLAY. Daha detaylı kripto piyasası son durum verilerine göz atalım.

Kripto piyasası son durum: Bitcoin yeniden 42K bölgesine indi

Geçtiğimiz birkaç günü, her iki yönde de aşırı hareketler olmadan lider kripto para birimi oldukça iyi geçirdi. En önemli fiyat artışlarından biri 18 Mart’ta BTC’nin 40.000 dolardan günlük en yüksek 42.000 dolara sıçradığı zaman geldi. 

BTC 2.000$ yükseldi ve Mart’tan bu yana ilk kez 43.000$’ın üzerine çıktı. İşlem gününün çoğunda bu seviye civarında kaldı. Ancak ayılar oynamaya geldi ve onu yeniden aşağıya doğru itti.

Altcoinlerde hareketlilik daha fazla

Altcoinler son birkaç günde etkileyici kazanımlar kaydetti, ancak çoğu dünden bu yana küçük düşüşler kaydetti. Ethereum haftalardır ilk kez 3.000 dolara dokundu. Buna karşın Ether bu bölgede tutunamadı. Binance Coin, Ripple, Avalanche, Dogecoin ve Shiba Inu da biraz kırmızı renkte. Buna karşılık Cardano, Solana ve Polkadot küçük artışlar gösteriyor.

Diğer yandan şovunu gösteren varlıklar var. Ethereum Classic son günlerin adeta yıldızı oldu. ETC, son 24 saatte %11’in üzerinde ve bir haftada %85 oranında arttı. Sonuç olarak, varlık şimdi 50 dolara yakın. Mina ise dünkü haberin ardından önemli çıkış yakardı. Bunlara majör ltcoinlerden eşlik edenler oldu.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin