Kripto piyasası şimdiye kadarki en büyük riskle mi karşı karşıya?
Kripto piyasası şimdiye kadarki en büyük riskle mi karşı karşıya?

Kripto piyasası şimdiye kadarki en büyük riskle mi karşı karşıya?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi en büyük kripto varlıkların fiyatı son 24 saatte %8’in üzerinde düştü. Dijital varlık endüstrisi, ABD merkezli bankalardan kaynaklanan olası bir kriz nedeniyle ağır satış baskısı altında işlem görüyor. Silvergate Capital Corp’un son çöküşünden sonra, Silicon Valley Bank’ın hisse değerinde %60 düşüş yaşandı. Ancak bu krize tepki olarak kripto piyasası sadece 24 saat içinde 60 milyar dolarlık büyük bir düşüş gördü.

Kripto çöküşü devam edecek mi?

Kümülatif kripto piyasası değeri, son gün boyunca %7’nin üzerinde düştü. Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi en büyük kripto varlıkların fiyatı son 24 saatte %8’in üzerinde düştü.

Endüstri uzmanları, bunun kripto endüstrisi için çok önemli bir zaman olduğunu öne sürdüler. Ticaret firması Eight’in kurucusu Michaël van de Poppe, Silicon Valley Bank’ın düşmek üzere olduğunu ve bunun artık tamamen FED‘in politikasına bağlı olduğunu belirtti. Bunun, piyasaların 1929’dan bu yana en büyük krizin eşiğine geldiğinin ilk işaretlerinden biri olduğunu sözlerine ekledi.

Michaël van de Poppe, piyasaların bozulmakta olduğundan bahsetti. Verilere göre, iki yıllık getiriler %5’ten %4,75’e düşüyor.

Ayrıca, kripto piyasasının ve Bitcoin’in, sektörden gelen her türlü olumsuz haberle birlikte baskı altına kalmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi. Yatırımcılar kriptoyu bankalar ve diğer finansal kurumlar yerine benimseyeceğinden, bu kripto piyasası için bir dönüm noktası olabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin