Kripto piyasası nihayet yeşile dönerken bir altcoin 13 kat arttı!

Kripto piyasası nihayet yeşile dönerken bir altcoin 13 kat arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası, son birkaç gündür süren düşüşün ardından nihayet yeşile dönüyor. CoinMarketCap’e göre, Piyasa değeri, bugün 2,06 trilyon dolara yükseldi. Son 24 saatte, işlem gören kripto paraların hacmi yüzde 27,28 artış göstererek 75,44 milyar dolar oldu.

Stabil coinler, son 24 saatte toplam kripto pazarının yüzde 80,01’ini oluşturan 60,36 milyar dolarlık işlem hacmine ulaştı.

Kripto piyasası günlerdir düşüş eğilimindeydi

Yeni Covid varyantı Omicron nedeniyle yatırımcılar kripto piyasasına yatırım yapmaktan uzak durdu. Yatırımcılar riskten kaçınarak kripto paralar yerine çok daha güvenli varlıklara yatırım yapmayı tercih etti. Bu nedenle kripto piyasası bir süredir düşüş trendindeydi.

Bugün önemli bir artış yaşandı

Tether ve diğer dolar tabanlı coinler dışında en büyük 10 kripto para bugün yeşilde işlem gördü. Bitcoin, Ethereum, Binance, Polkadot, Cardano ve diğer büyük kripto paraların fiyatlarında artış görüldü.

CoinMarketCap’e göre, kripto kralı Bitcoin, son 24 saatte değerinde yüzde 2,44 artış görerek 43.065,58 dolara yükseldi. Ancak BTC’nin haftalık artışının sadece %2,79 olduğunu da belirtelim. Kripto kralının haftalık kazanımının büyük bölümü yalnızca bugün elde edildi. Ethereum da buna benzer bir tablo sergiledi. ETH son 24 saatte yüzde 3,42 artışa tanık olurken haftalık artışı yalnızca yüzde 3,16 oranındaydı. Ether, gün içinde 3.300 doları geçmeyi başardı.

Günün kazananı: Megatech

Bunların dışında günün en çok kazanan kripto para birimi Megatech oldu. Değeri gün içinde yüzde 1.314,69’un üzerinde arttı. En çok kazanan ikinci kripto para ünvanını ise Dogelana ve NDN Link aldı. Dogelana yaklaşık yüzde 485,63’lük bir artış gösterirken, NDN Link yüzde 468,06’lık bir artış kaydetti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin