Kripto piyasası kırmızıya dönerken; bu altcoin düşüşe meydan okuyor!
Kripto piyasası kırmızıya dönerken; bu altcoin düşüşe meydan okuyor!

Kripto piyasası kırmızıya dönerken; bu altcoin düşüşe meydan okuyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ApeCoin şu anda yeşil renkte işlem gören ilk 100’de yer alan neredeyse tek kripto para oldu. APE haftalık %55 artış göstererek en popüler akıllı sözleşmeye dönüştü Kripto piyasası kırmızıya dönüyor, ancak APE en büyük artışı gösteriyor. Elde edilen verilere göre 29. sırada yer alan popüler ApeCoin bugün %8’den fazla büyüme gösterirken, ilk 100 dijital varlık listesinin geri kalanının çoğunluğu kırmızıda işlem görüyor.

ApeCoin balinaların gözdesi oldu

https://twitter.com/WhaleStats/status/1518523978779963393

WhaleStats balina hareketlerini izleme platformu tarafından sağlanan verilere göre, ApeCoin, Ethereum’daki ilk 500 balina arasında en popüler akıllı sözleşme haline geldi. Bu, yatırımcıların aktif olarak bu tokeni satın aldıkları ve kripto varlıklarına ekledikleri anlamına geliyor.

Ancak durum hızla değişti ve APE şimdiye kadar en çok kullanılan akıllı sözleşmeler listesinde sekizinci sırada yer aldı. ETH balinalarının peşinde olduğu ilk on kripto para arasında altıncı sırada yer alıyor.

Bu listede APE, şu anda en çok aranan beşinci kripto para olan Shiba Inu’yu yakından takip ediyor ve bu da bugün erken saatlerde USD değerine göre en büyük tokenin konumunu geri kazandı.

APE_8.50%_890jkl

Yazım sırasında APE bugün %8,25 ve geçen haftaya göre %55 artış gösteriyor. Kripto piyasası kırmızıya dönüyor, ancak APE en büyük artışı gösteriyor. Bitcoin, yılın başından beri grafiklerde oluşan yükselen kanalın altına düşerek 38.000 dolar seviyesine düştü. Son 24 saat içinde Bitcoin’de 200 milyon dolar değerinde uzun sipariş tasfiyesi gerçekleşti.

Bitcoin fiyatı Mayıs ayında Fed’in faiz oranını 50 baz puan artırmayı tartışacağı haberi üzerine 40.000 dolar seviyesinin altına düştü. 2022 yılı sonuna kadar ABD merkez bankası, faiz oranında toplam 250 baz puanlık bir artış yapmayı planlıyor. Şimdiye kadar, APE, Bitcoin’in düşüşünden kazanç sağlıyor gibi görünüyor, sadece ilk 30’da değil, aynı zamanda ilk 100 listesinde de neredeyse tek altcoin olmayı başardı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin