Kripto piyasası kırmızı: Bitcoin 40.000 dolar için mücadele ederken ETH kaybı sürüyor
Kripto piyasası kırmızı: Bitcoin 40.000 dolar için mücadele ederken ETH kaybı sürüyor

Kripto piyasası kırmızı: Bitcoin 40.000 dolar için mücadele ederken ETH kaybı sürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hafta sonu, Bitcoin 40.000 dolar için savaşırken ve ETH 3.000 doların oldukça altında olduğundan, çoğu kripto varlığından daha fazla fiyat düşüşü ile başlar. Bitcoin iki hafta içinde ilk kez 40.000 doların altına düştüğü için ayılar kripto piyasası üzerinde baskı oluşturmaya devam ediyor. Altcoinler de bir kez daha kırmızıya döndü. Ethereum 2.800 doların altına düştü ve Solana, Avalanche ve MATIC fiyat düşüşleriyle karşı karşıya kaldı.

Bitcoin 40 bin dolar civarında mücadele ediyor

Sadece üç gün önce, en büyük kripto para biriminin etrafındaki manzara önemli ölçüde yükselişe geçti. Varlık, son düşüşlerinden sonra 42.000 dolara toparlandı ve aslında 45.000 dolara meydan okudu. Ayılar olay yerine geri döndü ve durum Perşembe ve Cuma günleri kötüleşmeden önce BTC’yi kademeli olarak yaklaşık 44.000 dolara itti.

Birkaç saat içinde, Bitcoin yaklaşık 4.000 dolar düştü ve böylece Ocak 2021 ATH’sinin 42.000 doların altına düştü. Başlangıçta, gıpta ile bakılan 40.000 dolarlık sınır korundu, ancak BTC saatler sonra bunun altına düştü ve Şubat ayının başından beri ilk kez 39.500 dolara kadar indi. Şu an itibariyle, Bitcoin bir miktar zemin kazandı ve 40.000 dolar civarında duruyor. Bununla birlikte, piyasa değeri 850 milyar dolara yaklaştıktan günler sonra 750 milyar dolar seviyelerine geriledi.

BTCUSD. Source: TradingView

Altcoinler düşüşte

Alternatif kripto paralar son zamanlarda BTC’nin performansını büyük ölçüde taklit etti, bu da bugün çoğunun koyu kırmızı olduğu anlamına geliyor. Ethereum bunlara en iyi örnek. Bu haftanın başlarında 3.200 doların üzerindeydi, ancak 3.000 doların altına düştü ve şimdi günlük %5’lik bir düşüşün ardından 2.800 doların altında mücadele ediyor.

Solana, Avalanche, Shiba Inu ve MATIC dünden bu yana benzer oranlarda düşüş gösterdi. Bu, SOL’nin 90 dolardan, AVAX’ın 85 dolardan, SHIB’nin 0,0000028 dolardan ve MATIC’in 1,6 dolardan işlem gördüğü anlamına gelir. Binance Coin, Ripple, Cardano, Polkadot ve Dogecoin de günlük ölçekte kırmızı renkte.

Çoğu düşük ve orta sermaye alt grubu da mücadele ederken, kripto piyasasının tamamının dünden bu yana 50 milyar dolar daha düşmesi bekleniyor. Birkaç gün önce 2 trilyon doların üzerinde olan metrik, şimdi 1.8 trilyon doların biraz üzerinde.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin