featured

Kripto piyasası iyileşmek için adım attı: Bitcoin, Ethereum ve FTT ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Salı ve çarşamba günü piyasada yaşanan çalkantılı süreç kendini yavaş yavaş bırakıyor. Son aylarda yaşanılan en büyük düşüşünden sonra kripto piyasası kan gölüne dönmüştü. 2022 yılının en dip noktalarına ulaşan kripto para birimleri dün itibarıyla bu kabustan çıktı.

Küresel kripto piyasası, art arda iki gün boyunca düştükten sonra geniş bir toparlanma kaydetti. Kümülatif piyasa değeri yaklaşık %3,5 artarak 865 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

Yatırımcılar, artan belirsizliğin ardından kripto pazarında tekrar güven kazandı. 24 saatlik işlem hacmi %26 gibi büyük bir artışla 140 milyar dolara ulaştı. FTX’in FTT token fiyatı, son düşüşten sonra yüzde 40 gibi şaşırtıcı bir performans sergiledi.

Kripto piyasasında varlıklar için son durum

Kripto piyasası için düşüş iki gün net olarak gözükse de aslında art arda üç gün yaşandığını diyebiliriz. 

Dün ise geniş bir toparlanma kaydederek piyasa kendini öne çıkarmaya çalıştı. 24 saatlik işlem hacmi artarken Bitcoin, Ethereum ve FTT öne çıktı.

Bitcoin fiyatı

Mevcut Bitcoin fiyatı 17.250 dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 75 milyar dolar. Bitcoin, zayıf ABD TÜFE rakamları arasında Asya seansı sırasında %4’ün üzerinde değer kazandı. CoinMarketCap, dün 314 milyar dolardan 359 milyar dolarlık canlı piyasa değerine ulaşabildi.

Bitcoin, 16.000 dolarlık destek seviyesinin üzerine çıktı. Bu seviyenin üzerinde mumların kapanması, Bitcoin’in yükseliş eğiliminde olduğunu işaret etti. Bitcoin daha önce 18.240 dolarlık üçlü dip destek seviyesini kırdı ve bu seviyenin altındaki kapanış mumları 16.000 dolara düşüşle sonuçlandı.

Altcoin’lerde son durum

Mevcut FTX Token fiyatı 3,24$ ve 24 saatlik işlem hacmi 949 milyon dolara ulaştı. Son 24 saatte FTX Token %40 arttı. CoinMarketCap şu anda 427 milyon dolarlık canlı piyasa değeri ile 77. sırada yer alıyor.

Son 24 saatte değer kazanan ilk 100 kripto paradan üçü FTX Token (FTT), Chiliz (CHZ) ve Chain (XCN) oldu. Quant (QNT) son 24 saatte değerinin %3,5’inden fazlasını kaybetti ve 119$’dan işlem gördü. ImmutableX (IMX) %3’ün üzerinde düşüşle 0,4686 dolardan kendisine alıcı buluyor. Diğer çöküş hikayesinin baş rolu olan Terra Classic ise %3 düşüşle 0,00019 dolardan işlem görüyor.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin