Stabil coin sayısındaki artış, kripto piyasası için ne ifade ediyor? Popüler analist açıkladı
Stabil coin sayısındaki artış, kripto piyasası için ne ifade ediyor? Popüler analist açıkladı

Stabil coin sayısındaki artış, kripto piyasası için ne ifade ediyor? Popüler analist açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin 21 Mart’ta 41.000 dolar civarında seyrederken, stabil coin sayısındaki değişiklik, kripto para piyasasında önemli bir hareketin yakın olabileceğine işaret ediyor. Zincir üstü analiz platformu Santiment tarafından 21 Mart’ta yayınlanan verilere göre, Tether’in (USDT) 2022’de adres aktivitesinde en büyük artışlardan ikisine sahip olmasının da gösterdiği gibi. Platform, USDT benzersiz adreslerinin sayısı 19 Mart’ta Aralık 2020’den bu yana en yüksek seviyelerine ulaştığı için “stabil coinlerin nihayet hareket etmeye başladığını” açıkladı.

Platform, ağda etkileşime giren adresler açısından 2022’nin en büyük iki günü olan 17 Mart (83.000) ve 19 Mart (74.000) olarak iki tarihi vurgularken, kripto yatırımcılarının “bu azalan durgunluğuna” dikkat çekiyor. Ayrıca, 21 Mart’ta, ABD dolarına sabitlenmiş bir dijital stabil coin olan USD Coin (USD), 200 milyon USDC tutarında bir Crypto.com cüzdanından alınıp satıldı veya işlem verilerine göre 200 milyon dolar eşdeğeri transfer edildi.

Bitcoin fiyatı istikrar kazanıyor

Bitcoin şu anda son 24 saat içinde %1,24 oranında düşmüş olsa da, önceki yedi gün boyunca %5,54 artarak 41.292 dolardan işlem görüyor. Ayrıca bir süredir aralık içinde işlem görüyor, bu da uzun zamandır beklenen bir istikrar dönemi olduğunu gösteriyor.

Kripto para yatırımcıları, piyasadaki son sakinliği göz önünde bulundurarak, Bitcoin ve diğer en iyi kripto para birimlerinin başka bir ralli öncesinde konsolidasyon aşamasında olduğunu umuyor. Tanınmış kripto ticareti analisti Ali Martinez, BTC ağında oluşturulan yeni günlük adreslerin sayısının fiyatlara karşı bir yükseliş farklılığı oluşturduğuna dikkat çekiyor.

Martinez, şunları kaydetti:

“BTC 37.4 bin dolar ile 44 bin dolar arasında konsolide olurken, yeni günlük adreslerin sayısı 427 bin adresle daha yüksek bir seviyeye ulaştı. “

Sonuç olarak, geçen hafta yaklaşık 40 milyon adresle Bitcoin sahipleri sayısı tüm zamanların rekorunu kırmıştı ve zaman içinde kullanıcı benimsemesinde bir artış olduğu düşünülüyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin