featured

Kripto piyasası hafta sonuna yeşil başladı! İşte hafta sonu boyunca takip edilmesi gereken 5 altcoin…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası, bu haftaki satış hareketlerinin ardından toparlanmaya başladı.

Çalkantılı geçen bir haftanın ardından gözde altcoin’lerden XRP, Cardano (ADA), Avalanche (AVAX), Dogecoin (DOGE) ve Gala (GALA) gibi bazı kripto para birimleri %5’ten fazla değer kazandı. Böylece genel olarak piyasanın olumlu işaretler göstermeye başladığını söyleyebiliriz. Ayrıca yatırımcıların hafta sonu boyunca bu altcoin’leri takip etmesi kârlı bir hareket olabilir.

XRP

kripto para altcoin

XRP, bu yazının yazıldığı sırada 0,4092 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %5,35 oranında bir artış gerçekleştirdiği anlamına gelmektedir. Buna ek olarak, altcoin fiyatı geçen haftaya göre hâlâ %1 oranında daha yüksek.

ADA

Ethereum katili ADA, son gün içinde %7’den fazla fiyat artışı gerçekleştirdi ve şu anda 0,3619 dolar değerinde. Altcoin, aynı zaman diliminde Bitcoin’e (BTC) karşı yaklaşık %0,04 zayıfladı ve Ethereum’a (ETH) karşı ise %0,98 güçlendi.

AVAX

Gözde altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX, eski ihtişamlı günlerine geri dönebilmek için çabalamaya devam ediyor. Son 24 saatte %8,38 oranında değer kazandı ve öne çıkan kripto para birimlerinden bir tanesi olmayı başardı. 24 saatlik işlem hacmi ise %63 oranında çift haneli bir kazanç kaydetti ve şu anda 427,463,242 dolar civarında bulunuyor. Öte yandan bu altcoin, geçen haftaya göre ise %2 oranında daha düşük. Ancak mevcut trendini hafta sonu boyunca devam ettirebilirse büyük ralliler gerçekleştirebilir.

DOGE

Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan DOGE, son 24 saatte %7,38 oranında değer kazandı. DOGE’un 24 saatlik işlem hacmi de yeşil bölgede. İşlem hacmi %50’den fazla artış kaydetti ve şu anda 495,799,092 dolar civarında.

GALA

Gözde metaverse coin’lerden bir tanesi olan GALA, son 24 saate içinde %9’dan fazla değer kazandı. Ancak altcoin’in fiyatı, geçen haftaya göre hâlâ %0,98 daha düşük. GALA ayrıca son 24 saatte BTC ve ETH karşısında sırasıyla yaklaşık %1,87 ve %2,89 oranında zayıfladı. Buna ek olarak, 24 saatlik işlem hacmi %38,98 oranında bir artış gerçekleştirdi ve şu anda 358,521,578 dolar civarında bulunuyor.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin