Kripto piyasası hafta sonuna doğru nasıl yol alıyor?

Kripto piyasası hafta sonuna doğru nasıl yol alıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fed sonrasında ilk iş günü bugün kapanacak. Hafta sonu kripto piyasalarının açık olması bir avantaj olsa da eskisi kadar hacim girişleri yaşanmıyor. Cumartesi ve Pazar günleri hareketler genellikle sürprizi seviyor. Fakat yükseliş ya da kısa aşağı yönlü mumlar kandırmaca olabiliyor.

Yatırımcılar, Bitcoin’in en çok haftalık yapacağı kapanışı bekleyecek. Pazar gününe kadar biraz atak yapması ve 20.000 doların üzerine çıkması aylık kapanışı da iyi yere getirebilir. Diğer senaryo da ise 18.000 ve 15.000 dolarlık destek bölgeleri yine tehdit unsuru olarak kalacak.

Ağustos’ta aylık kapanış 20.000 doların üzerinde yapıldı. Fakat bir türlü kapanış buranın üstünde gerçekleşmedi. Düşüş yönünde daha çok ivme kazanması risk iştahını artırdı.

Bitcoin, riskini kormayı sürdürüyor

Lider kripto para birimi, Fed’in eylemlerinden olumsuz etkilendi. 19.000 dolardan işlem gördü ve merkez bankasının açıklamasından önce 20.000 dolara sıçradı. Ancak birkaç dakika içinde varlık neredeyse 2.000 $ düştü. Bu nedenle, 18.000 doların biraz üzerinde yeni bir üç ayın en düşük seviyesini yaşadı.

Yine de boğalar o anda hızlandı ve BTC’yi yukarı doğru itti. Dün 19.000 dolara dokundu. Bugün erken saatlerde ise 19.500 dolara gitti. Şu an itibarıyla yine 19.000 doların üzerinde tutunmaya çalışıyor.

Sahne şu an Ripple’ın

Ripple şovunu göstermeyedevam ediyor. Yerel kripto para birimi, son 24 saat içinde anlık %30 daha artarak 0,5 doların üzerine çıktı. Varlık, haftalık ölçekte %60’ın üzerinde değer kazandı. Şu an biraz durulsa da 3 aylık ve 1 aylık grafiklerde iyi bir sonuç gösterdi.

Geçen haftaki Merge’den bu yana düşük performans gösteren Ethereum, geri toplamaya çalışıyor. Yaklaşık 1.200$ ile geçen ayı da dahil ettiğimizde en düşük seviyesine düştü. Sonrasında ise, oldukça hızlı bir şekilde değer kazanmaya başladı ve 1.300 doların üzerine çıktı. 

Binance Coin, Cardano, Solana, Dogecoin, Polkadot, Shiba Inu, MATIC ve Tron da daha büyük sermayeli altlardan biraz yeşil renkte kalarak dikkat çekiyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin