Kripto piyasası hafta sonu 1 trilyon dolarlık değerlemeyi geri kazandı…

Kripto piyasası hafta sonu 1 trilyon dolarlık değerlemeyi geri kazandı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Birçok önemli kripto para birimi son 24 saat içinde büyük bir sıçrama görüyor. Piyasa bugün hiç olmadığı kadar yeşil renkte işlem görüyor. Hafta içinde yaşanan kötü hava yerini pozitif bir görünüme bıraktı. Bu da artışın tetikçisi oldu.

Kripto piyasasında yaşanan artış sayesinde genel değerleme yeniden 1 trilyon doların üstüne çıktı. Hatta bu psikolojik bölgenin daha da üstünde yer aldı. 

Küresel kripto piyasa değeri 1 trilyon sınırını aştı. 1,041 trilyon USD seviyesinde bulunuyor. Bu, son güne göre %5’in üzerinde bir artışı gösteriyor. Hacim tarafında da iyileşme mevcut oldu. 1 gün içinde yüzde 6’dan fazla artan hacim 60 milyar doları geçti. Hafta sonu olmasına rağmen bu rakamların gelmesi pozitif okundu.

Kripto piyasa değeri
Kripto piyasa değeri

Kripto piyasasında rakamlar pozitif ilerliyor

Bitcoin fiyatı son birkaç gün içinde nadir yükselişlerden birin yaptı. Hatta bu son birkaç yılda az görülen bir olaydı. 2.000 $ yükselme piyasadaki havayı bir anda değiştirdi. Eylül ortasından bu yana en yüksek fiyat pozisyonunu belirledi.

Altcoinler de yeşilde kalabildi. Son 24 saat içinde SOL ve OKB gibi bazıları büyük çift haneli fiyat artışları kaydedildi. Bu iki varlık haricinde Aptos ve Optimism sırasıyla yüzde 50 ve yüzde 30 büyüme gördü.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin