featured

Kripto piyasası güne nasıl başladı? Bugün bilmeniz gerekenler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Haftanın son iş gününde kripto paralar kazanımları mütevazi şekilde tutuyor. Çarşamba günü FED faiz kararından sonra kripto piyasası üzerinde stres azaldı. Bitcoin’in önü açık olması risk iştahını daha da artırdı. Bu sayede yatırımcıların bir hayli fazla ilgisini çekti.

Bitcoin’e baktığımızda şu an 23.500 doların üzerinde kaldığını görebiliyoruz. Ethereum ise 1.645 dolardan işlem görüyor. Faiz kararının 25 baz puan açıklandığı çarşamba günü BTC ve ETH sırasıyla yeni zirveler yapabildi. Özellikle de Bitcoin 24.200 doları görerek bu yılın en yüksek seviyesini gördü.

Genel kripto piyasası değerinde de iyileşmeler devam ediyor. Son 1 ay içinde piyasa değeri yaklaşık 800 milyar dolardan 1,080 trilyon dolara çıktı. Bu süre zarfında kripto paralar 200 milyar dolarlık değerlemeye ulaştı.

Kripto piyasasında öne çıkan varlıklar

Son 24 saat içinde en çok değer kazanan kripto para birimleri yine altcoin’ler oldu.ilk 100 içinde EthereumPow, Huobi Token ve Fantom dikkat çekiyor. 3 altcoin 24 saat içinde çift haneli kazanç gördü. Son 7 günlük kazançta ise Render Token, dYdX ve Fantom öne çıkıyor.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin