Kripto piyasası görünümü: Bitcoin ve en çok kazanan altcoinler
Kripto piyasası görünümü: Bitcoin ve en çok kazanan altcoinler

Kripto piyasası görünümü: Bitcoin ve en çok kazanan altcoinler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stacks, ilk 100 kripto varlığı arasında en iyi performansı gösteren altcoin olmaya devam ediyor. Bitcoin, birkaç haftanın en düşük seviyesi olan 23.000 doların altına düştü, ancak oldukça hızlı bir şekilde toplandı ve bu seviyeyi geri aldı. Stacks dışındaki çoğu altcoin yatay seyrediyor.

Bitcoin tekrar 23 bin doların üzerinde

Bitcoin, geçen hafta 25.000 doları aşmaya çalıştı ancak üç girişimin ardından başarısız oldu ve sonunda 24.000 dolara düştü. Cuma günü ABD PCE verileri açıklandığında işler daha da kötüye gitti ve Ocak ayından bu yana %0,6 artış gösterdi.

Bitcoin, anında fiyat düşüşüyle 23.000 dolara tepki gösterdi. Hafta sonu daha da düşerek 22.800 dolara (Bitstamp’ta) geriledi ve bu 15 Şubat’tan bu yana kaydedilen en düşük seviye oldu.

Pazar günkü düşük işlem hacimleri, BTC’nin 23.000 dolar civarında sakin kaldığı anlamına geliyordu. Boğalar saatler önce BTC’yi 22.600 doların üzerine çıkararak hızlandı. O zamandan beri birkaç yüz dolar geri çekilmesine rağmen, varlık hâlâ 23.000 doların oldukça üzerinde ve piyasa değeri 450 milyar doların üzerine çıktı.

BTCUSD. Source: TradingView

STX ralliye devam ediyor

STX son zamanlarda en iyi performans gösterenlerden biri haline geldi ve son 24 saat bu anlatıyı yalnızca sağlamlaştırdı. Varlık, günlük ölçekte %23’ten fazla arttı ve bugün erken saatlerde 1 dolara yaklaştı.

Altcoinlerin geri kalanı yine çok daha sakin işlem görüyor. Ethereum 1.600 doları savunmayı başardı ve %1,7’lik bir artış onu bu çizginin oldukça üzerine çıkardı. Binance Coin, küçük bir günlük tırmanışın ardından 300 doların kuzeyinde yer alıyor.

Buna karşılık, Ripple, Cardano, Polygon, Dogecoin, Solana ve Polkadot biraz kırmızı renkte hareket ediyor. Toplam kripto piyasası değeri ise 1.1 trilyon doların altında kaldı.

Cryptocurrency Market Overview. Source: Quantify Crypto

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin