Uzman analist XRP için bombayı patlattı: 40 sente gidiyoruz!
Uzman analist XRP için bombayı patlattı: 40 sente gidiyoruz!

Kripto piyasası çökerken XRP şaha kalktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasası düşüşteyken XRP yükselişi kripto yatırımcılarını şaşkında uğrattı. XRP’de görülen bu muazzam artış yazımız yayına hazırlandığı esnada harekete başladığı 0,2770 seviyesinden yüzde 22 oranında artış göstererek 0,3340 dolara kadar yükseldi. Şu an ise kripto para 33 sentin hemen altında bulunuyor. XRP Bitcoin karşısında da yüzde 20 oranında değer kazanarak 5190 sats’dan işlem görüyor.

Dijital varlığın arkasındaki şirket Ripple, topluluğun heyecanlı ve umutlu olmasını sağlayan bir dizi olumlu haberi duyurması ile XRP’de piyasanın aksine yüksek ivmeli bir artış yaşandı.

XRP’deki bu yükseliş, kripto pazarının çoğunluğunun derin bir kayıp yaşadığı esnada meydana geldi. Diğer büyük kripto paralara baktığımızda XRP haricindekilerin tamamı negatif bir görünüm sergiliyor.

Peki, tam olarak XRP yükselişi nereye gidiyor?

Piyasada bir dizi iyi haberle pozitif bir ivme yakalayan XRP, yakın vadede çok fazla potansiyele sahip gibi görünüyor. Birkaç saat öncesine kadar, 0.30 dolar XRP’nin uzun vadeli yükseliş hedefi olarak gözüküyordu. Ancak bu ani yükseliş ile bu seviyeyi kırıldı. XRP, 0,2700 doları görmüşken 0,28 dolardan psikolojik bir destek aldı.

Bu yükselişten önce XRP’nin şu anda kırmızı sinyaller veren piyasa ile birlikte hareket etmesi beklenirken, XRP de yaşanan bu yükseliş piyasa tarafından tam bir sürpriz olarak görüldü.

XRP yükselişi Suudi Arabistan kaynaklı olabilir

İyi haberler momentumu korurken XRP fiyatı, etrafında meydana gelen gelişmeler ile yükselişini sürdürüyor. Ripple’ın APAC & Orta Doğu Hükümet ve Düzenleyici İlişkiler Dairesi Başkanı Sagar Sarbhai geçtiğimiz günlerde şöyle bir paylaşımda bulunmuştu:

Önümüzdeki bir ay içinde ürünü canlı olarak piyasaya sürdüğümüzde bazı iyi haberler göreceğinizden çok eminim.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ise şunları paylaştı:

Bu yılın sonunda, büyük bankaların XRapid’i bu takvim yılında bir likidite aracı olarak kullanacaklarına dair her türlü güvenceye sahip olduğumu kamuoyuna açıkladım. Biliyorsunuz, gelecek yılın sonuna kadar, sizi düzinelerce göreceğimizi ümit ediyorum.

Ayrıca, yakın zamanda, Filipinli Dijital Varlık borsası (PDAX), Filipin pezosu ile diğer kripto para birimleri arasında işlem yapmak için Bangko Sentral nc Pilipinas (BSP) ‘den bir lisans aldı. XRP, platformda listelenen, kayıt, ücretler, AML önlemleri ve izlenecek güvenlik kontrollerini gerektiren birkaç kripto paradan biri oldu. Ayrıca, Ripple ortağı, Japon devi SBI Holdings, ülkedeki ödeme altyapısını artıracak olan Ripple tabanlı MoneyTap’ı da başlatmayı planlıyor.

coingape

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin