stellar lumens 4
Kripto piyasası aşağı gelirken Stellar Lumens 4. sıraya yerleşiyor

Kripto piyasası aşağı gelirken Stellar Lumens 4. sıraya yerleşiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasalarındaki dalgalı seyir piyasaya yeni giren ve sürpriz kazanımlar elde eden kripto paraların sıralamasında birçok değişikliğe neden oldu. Son olarak ise Bitcoin SV ve Stellar Lumens ’i yaptığı hamleler ile dikkatleri üzerine çeken kripto paralar olarak görüyoruz.

Yazımız yayına hazırlanma esnasında ilk 10 kripto para arasında Stellar Lumens  4. sıraya yerleşirken Bitcoin Cash sıralamada bir kademe aşağı düşerek en büyük beşinci coin oldu.

Öte yandan kripto para piyasasında haftanın son gününde yeni bir düşüş hâkim olmaya başladı. Son birkaç gündür toparlanma eğilimi gösteren piyasada görülen fon çıkışları bize hala kripto kışında olduğumuzu hatırlattı.

Sabah saatlerinde yüzde 6’yakın bir yükseliş gösteren XLM, şu an CMC’ ye göre ortalama yüzde 8 değer kaybı gösteriyor. Verilere bakıldığında XLM’nin 72 saatte 500 milyon dolara yakın sermaye topladığı görülmüştü. Şu an son 24 saatlik Pazar hacmi 99,78 milyon dolar ve 0,1555 dolardan işlem görüyor.

XLM’nin ticaret hacminin büyük kısmı ise Binance kripto borsasından geliyor.  Binance XLM’nin toplam ticaretin 12.775 milyon dolarlık kısmını elinde tutuyor. Binance platformunu yakından takip eden Upbit, 10.337 milyon dolar değerinde XLM ticareti gerçekleştiriyor.

Stellar Lumens, ayı piyasasında istikrarlı bir büyüme gösteriyor

Stellar, Ripple Baş Pazar Stratejisti Cory Johnson’un şirketin başarısızlık potansiyeli hakkında konuştuğu sıralarda dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Ripple’nin bir  kurucu ortağı tarafından oluşturulmuş olmasına rağmen, Stellar’ın Ripple’in popülerliğine sahip olmadığını vurgulayarak şunları söylemişti:

Stellar hakkında geleceğe dair bir kanaat oluşturamıyorum. Başındaki adam süper bir akıla sahip ama dijital varlıkları kullanarak büyük bir iş kurma fikri gerçekten zor bir iş. XRP üzerinde gelişen birçok şirket var. Fakat Lumens’de Stellar dışında çok gelişen şirket bilmiyorum.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin