2021'in başında patlaması beklenen 5 kripto para birimi - Tanınmış trader açıkladı
2021'in başında patlaması beklenen 5 kripto para birimi - Tanınmış trader açıkladı

Kripto piyasası 200 milyar dolara doğru giderken altcoinlerin durumu: Bitcoin Cash, EOS, ADA, TRX fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasası hacmi, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ile daha da yükseliyor. EOS, BCH, Ripple, TRON ​​(TRX), ADA, BNB ve diğer altcoinler yakın vadede daha yükseğe tırmanabilir.

Kripto piyasası özeti

  • Toplam kripto piyasası sınırı 185 milyar dolar seviyesinin üzerine çıktı ve hız kazandı.
  • 6.000 dolar seviyesine yakın işlem yaparken Bitcoin fiyatında güçlü bir yükseliş oldu.
  • EOS fiyatı yaklaşık %5 arttı ve yakında 5 dolar ve 5,05 dolar dirençlerini kırabilecek gibi görünüyor.
  • Bitcoin Cash fiyatı hız kazanıyor ve 300 dolar engelini bir kez daha silebilir.
  • Tron (TRX) fiyatı %5’ten fazla arttı ve son zamanlarda 0,0242 dolar direnç seviyesini kırdı.
  • Cardano (ADA) fiyatı geri döndü ve muhtemelen 0,0700 dolar direnç seviyesini geçebilir.

Bitcoin Cash fiyat analizi

Dezavantajlı bir düzeltmeden sonra, Bitcoin Cash fiyatı ABD Doları karşısında 270 dolar seviyesinin yakınında destek buldu. Sonuç olarak, BCH/USD çifti yeni bir artışa başladı ve 280 dolar ve 285 dolar direnç seviyelerini kırdı. Fiyat şu an 295 dolar seviyesinden işlem görüyor ve yakın vadede 300 dolar seviyesinin üzerine çıkabileceği görülüyor.

Bir sonraki kilit dirençler 310 dolar ve 312 dolar civarında. Aşağı yönde, 290 dolar seviyesi yakın vadede güçlü bir destek ve alım bölgesi olarak hareket edebilir.

EOS, Tron (TRX) ve ADA fiyat analizi

EOS fiyatı son zamanlarda 4,70 dolar seviyesini test etti ve geri döndü. Fiyat %5’ten fazla artacak ve 5,00 dolar bariyerinin üzerine çıkacak gibi görünüyor. Bir sonraki kilit dirençler 5,05 ve 5,08 dolar seviyelerine yakın. Aşağı yönde, 4,85 dolar seviyesi, boğaların ana desteğidir.

Tron fiyatı nihayet 0.0230 dolar seviyesine yakın iyi bir destek tabanı oluşturdu ve son zamanlarda yükselişe geçti. TRX fiyatı %5’ten fazla arttı ve 0,0240 dolar ve 0,0242 dolar direnç seviyelerini kırdı. 0,0245 dolar bariyeri üzerindeki açık bir kırılmanın, 0,0270 dolar ve 0,0285 dolar seviyelerine doğru güçlü bir yukarı hareket etmesi muhtemel.

Cardano fiyatı şu an toparlanıyor ve son zamanlarda 0,0650 dolar seviyesinin üzerine çıktı. ADA fiyatı pozitif bir bölgeye geçmek için 0,0685 dolar ve 0,0690 dolar seviyelerini temizlemelidir. Bununla birlikte, 0,0700 doların üzerinde başarılı bir kapanış, ancak yakın vadede güçlü bir yukarı yönlü hareket başlatabilir.

Kripto Pazarı Kap Bitcoin Nakit BTC BCH EOS ADA TRX ETH XRP

Toplam kripto piyasa değeri saatlik baktığımızda grafik , 175 milyar dolar ve 178 milyar dolar direnç seviyesinin üstünde sabit bir artış oldu. Küçük bir dezavantajlı düzeltmeden sonra, piyasa değeri 180 milyar dolarlık direnç ve düşüş eğilimi seviyesinin üzerine çıktı. 190 milyar dolar seviyesine yakın yeni bir ayın en yüksek seviyesine tırmandı ve 200 milyar dolarlık direnç seviyesine doğru daha fazla yukarı yönlü olabilir gibi görünüyor. Bu nedenle analistlerin yukarıda verdiği bilgiler ışığında, yakın dönemde Bitcoin, ETH, XRP, TRX, ADA, Bitcoin Cash, Litecoin, EOS, Stellar, IOTA, ICX, WAN ve diğer altcoinlerde daha fazla kazanma şansı olabilir.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin