Araştırmacılardan yeni Satoshi iddiası geldi – kim olduğu açığa mı çıkıyor?
Araştırmacılardan yeni Satoshi iddiası geldi – kim olduğu açığa mı çıkıyor?

Kripto piyasaları, Satoshi’nin ortadan kaybolmasından 10 yıl sonra marka haline geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Satoshi ‘nin ortadan kaybolmasının 10. yıl dönümünde, Bitcoin tüm zamanların en yüksek “gerçekleşmiş” seviyesine ulaştığı için piyasalar iyileşme belirtileri gösteriyor.

Kutlama için tuhaf bir gün olabilir. Ama yine de Hafta sonu boyunca, kripto topluluğu üyeleri Satoshi Nakamoto’nun ortadan kaybolmasının 10. yıl dönümünü kutladı. Ve üzerine çok konuşuldu.

Ancak bu sürerken kripto piyasaları geçen hafta yaşanan negatif seyirden kurtularak pozitif hareketler gösterdiler. 11 Aralık’tan bu yana Bitcoin fiyatı 18.000 dolardan 19.000 dolar bandına geçmeyi başardı.

Bunu yaparken, veri ölçümleri sitesi Glassnode’a göre önceki “gerçekleşen” fiyatını tüm zamanların en yüksek seviyesini kırdı.

Satoshi ‘nin Bitcoinleri gibi atıl duran miktar dışında gerçekleşen Bitcoin fiyatı ATH’de

Satoshi Nakamoto’nun milyarlarca doları gibi yıllarca kaybedilen veya kullanılmayan Bitcoin miktarı hariç tutularak, şirketin kullanımdaki Bitcoin fiyatını hesaplamak için kullandığı fiyat “Gerçekleşen” fiyat olarak tanımlanıyor.

nomics-price-data-chart

Sonuç olarak, çoğu fiyat takipçisinde gördüğünüz rakamın aksine, Glassnode’un tüm zamanların en yüksek rakamı 7.670,15 dolar. Bu gelişme, hafta sonu boyunca küresel piyasa değerinin 560 milyar doların üzerine çıkmasına yardımcı oldu ve şu ana kadar yalnızca % 0,02’lik marjinal bir düşüş yaşandı.

Diğer projeler de aynı şeyi yaptı. Ethereum, Cuma günü 546 $ ‘a düştükten sonra tekrar 580 $ bandına yükseldi. Piyasa değerine göre en iyi 20 kripto para biriminden Litecoin, Monero ve Stellar % 2’nin üzerinde kazançlar gördüler, ancak yine de değer kaybede birkaç proje vardı.

HEX son 24 saatte% 6 değer kaybetti, ticaret hacmi % 14 artarak satışa işaret ederken, NEM % 4 düştü.

Ancak Satoshi Nakamoto’nun hayaleti için belki de en iyi doğum günü hediyesi, benimsenme sayılarının daha önce görülmemiş zirvelere ulaşmasıdır.

Sıfır olmayan Bitcoin ve Ethereum adreslerinin sayısı – aslında bazı kriptoları tutan cüzdanlar – bu hafta sonu 32.925.521 ve 50.476.989’u buldu.

Brexit ve Fed verileri, piyasaları tedirgin edecek

Geçen hafta piyasaların kaç kere rekor kırabileceğiyle ilgili olsa da, işler bu hafta biraz daha kararsız görünüyor. Avrupa’da Brexit görüşmeleri Cuma günü çöküşün eşiğindeydi, çünkü Avrupa ve İngiltere, her iki taraf için de anlamlı bir anlaşma yapmak için çok fazla pürüz olduğunu kabul etti.

Pound, haberlerle keskin bir şekilde düştü, ancak o zamandan beri her iki taraf da 1 Ocak’ta anlaşmasız en kötü senaryodan kaçınma gayretini kabul etti. Pound, haberi olumlu olarak yorumladı ve dolar karşısında üç aylık en yüksek seviyelere ulaştı.

ABD’de, Federal Rezerv’in son toplantısı bu hafta yapılacak ve bununla birlikte bir dizi ekonomik veri de gelecek.

Yapım aşamasında, erken içgörüler genel olarak ekonomi için kasvetli bir görünüm ortaya koyuyor, ancak son durum, korkulan ekonomik performansın biraz üzerinde. Ancak piyasalar Avrupa’da erken ticarette yükselişte ve ABD vadeli işlem piyasaları da, Pfizer BioNTech aşısının ABD’de piyasaya sürülmek üzere düzenleyici onayı kazandığından pozitif bölgede.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin