Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

Kripto pazarı ve Bitcoin düşüşü devam ediyor: LTC, BNB, BCH ve TRX’de son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Kripto pazarı toplam sermayesi büyük ölçüde azaldı ve 200 milyar dolarlık desteği (dünün hedefi) test etti.
  • Bitcoin fiyatı yüzde 6’dan fazla düştü ve uzun zamandır beklenen 7.400 dolar düşüş hedefine yaklaşıyor.
  • Binance coin (BNB) fiyatı yüzde 5 civarında düşüşle şimdi 17,50 doların altında işlem görüyor.
  • Litecoin (LTC) fiyatı çok fazla baskı altında ve 50 dolar destek alanını elinde tutmaya çalışıyor.
  • BCH fiyatı kayıpları artırıyor ve 220 dolar destek alanına yakın işlem görüyor.
  • Tron (TRX) fiyatı 0,0150 dolar seviyesine yakın büyük bir desteğe doğru hareket ediyor.

Bitcoin (BTC) ve kripto pazarı, güçlü düşüş eğilimi ile değer kaybetti. BNB, TRX bir miktar toparlanma gösterirken Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), XRP, BCH, XLM ve EOS yüzde 5’ten daha fazla düştü.

Bitcoin Cash (BCH) Fiyat Analizi

Geçtiğimiz birkaç gün içinde, BCH fiyatı ABD doları karşısında 265 dolar desteğinin altında düşüş eğilimine girdi. BCH, ardından 235 dolar desteğine tutunamadı ve son zamanlarda yüzde 8’den fazla düşüş gösterdi. Şu anda 220 doların yakınında işlem görmekte olup, aşağıda 205 dolar seviyesine doğru daha fazla zarar riski vardır.

Artan yönde, ilk direnç 235 dolar seviyesine yakın. Ancak, ana engel artık boğalar için 250 dolar seviyesinin yakınında.

Binance Coin (BNB), Litecoin (LTC) ve Tron (TRX) fiyat analizi

Binance coini (BNB) 20,00 dolar destek alanının altına yerleştikten sonra kötü bir düşüşe başladı. BNB fiyatı, 18.50 dolar ve 17.80 dolar gibi birçok desteği kırdı. Kripto para, şu an 17.00 dolar seviyelerinde işlem görüyor ve 16.20 dolar desteğini yakın vadede test edebilecek gibi görünüyor.

Litecoin fiyatı yüzde 8’den fazla düştü ve 52.50 dolar ve 51.20 dolar destek seviyelerinin altında işlem gördü. LTC fiyatı 50,00 doların altını da gördü ve şimdi 50,00 dolar seviyesinin üzerinde konsolidasyon gösteriyor. Artan yönde, 51.20 dolara yakın bir önceki destek belki bir direnç olabilir.

Tron fiyatı da satış baskısı altında ve 0,0165 dolar destek alanını kırdı. TRX, şu an 0,0152 dolar destek civarında işlem görüyor ve yakında 0,0150 dolar destek alanını test edebilir. Artan yönde ise, 0,0162 ve 0,0165 dolar seviyeleri artık önemli dirençler.

Crypto Market Cap Bitcoin

Kripto pazarı sermayesi kritik seviyelerde

4 saatlik toplam kripto para piyasası sermayesi grafiğine baktığımızda, 210 milyar dolar destek alanının altında keskin bir düşüş yaşandığını görüyoruz. Piyasa değeri 200 milyar dolarlık destek alanını altını da gördü (dünkü düşüş hedefi). Yakın vadede 185 milyar dolar ve 180 milyar dolar destek seviyelerinde daha fazla olumsuzlukların olduğu görülüyor.

Bu nedenle, yakın vadede Bitcoin, Ethereum, EOS, Litecoin, XRP, Binance Coin, BCH, TRX, XMR, XLM ve diğer altcoinlerde yukarı yönlü hareketin kapalı olması muhtemel.

newsbtc


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin