Paraciklarim.com
Paraciklarim.com

Kripto paralarınızı yatırım hesabı ile daha da değerlendirin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uluslararası platformlar ile rekabet etmek amacıyla kurulan paraciklarim.com, kullanıcılarına daha önce hiç yaşamadıkları bir borsa deneyimi sunmayı hedefliyor.

Şirket yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Kullanıcı odaklı geliştirilen yepyeni özelliklerimizi, önümüzdeki aylarda tek tek hayata geçireceğiz ve kullanıcılarımıza tamamen farklı, alışılmadık ve keyifli bir borsa deneyimi yaşatacağız.

Şu an Türk lirası ile Bitcoin, Ethereum ve Vipe alım-satımı yapılan paraciklarim.com’da ilerleyen günlerde yeni altcoinler ile de işlem yapılabilecek.

Paracıklarım, barındırdığı bir özellik ile de diğer tüm borsalardan farklı olduğunu gösteriyor.

Paracıklarım’ın diğer borsalardan farkı ne?

Paraciklarim.com kullanıcılarına, kripto para varlıklarının işlem yapmasalar bile değer kazanmasını sağlayacak yepyeni bir özellik sunuyor. Bu özelliğin adı Paracıklarım Yatırım Hesabı.

Kısaca bahsetmek gerekirse, kripto paralara yatırım yapmış kullanıcılar günlük alım-satım işlemi yapmasalar bile kripto para varlıklarını Paracıklarım Yatırım Hesabı’na aktararak bu varlıklarının sadece değer kazanmasını beklemek yerine, aylık paraciklarim.com üzerinden belirtilen oranlarda yine kripto para olarak kazanç sağlayabilecekler.

Paraciklarim.com’da belirtilen kazanç oranı şu an %1,09. Buna göre:

  • Örnek kazanç modeli: Yatırım hesabına 10 BTC aktarılmasının ardından 32 gün sonunda kullanıcının kullanılabilir BTC cüzdan bakiyesine anında 0,109 BTC yansıtılacaktır. 

Bu konu ile ilgili yine şirket tarafından yapılan basın açıklamasında, kullanıcılara vade bitiminde dağıtılan kripto para varlıklarının, paraciklarim.com’un elde ettiği kâr üzerinden dağıtılacağı bilgisini de verelim.

Paraciklarim.com

TwitterYouTubeInstagramMedium

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin