featured

Kripto paraların toplam piyasa değeri rekor seviyede, Bitcoin fiyatı 8200$, Ethereum 450$

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2017 yılı Kripto paraların yükseliş devri olurken, Bitcoin inanılmaz rakamlar sergiliyor. Kripto paraların toplam piyasa değeri rekor seviyede, Bitcoin fiyatı 8200$ seviyesini koruyor.

2009 yılından bu yana 8 yılda yalnızca 970$ seviyesine kadar yükselen Bitcoin fiyatı, 11 ayda neredeyse 10 kat artarak 8 bin dolar seviyelerinin üzerine çıktı ve tüm zamanların en yüksek seviyesi 8.350$ olarak kaydedildi. Bitcoin’in 24 saatlik işlem hacmi 5 milyar dolara yaklaştı.

Coinmarketcap BTC grafiği

Yalnızca birkaç ay önce kripto paraların toplam piyasa değeri 100 milyar doları aşmışken, bu gün Bitcoin’in tek başına piyasa değeri 130 milyar dolara ulaştı. Kripto paraların toplam piyasa değeri ise, 260 milyar dolar seviyesiyle rekor düzeye ulaştı.

Ethereum 450$

Güne 400$ seviyesine geri çekilmeyle başlayan Ethereum gün boyu yükselişini sürdürdü ve 456$ kuru ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Toplam piyasa değerinde de 43.7 milyar dolar ile rekor kıran ETH, 24 saatte 2 milyar dolarlık işlem gördü.

 

Coinmarketcap Ethereum grafiği

Kripto paraların değerlerine etki eden yer değiştirme bu hafta görülmedi. Bitcoin Cash ve Ethereum fiyatının artışına rağmen Bitcoin fiyatından herhangi düşüş sergilenmedi. Bu da kripto paraların toplam piyasa değeri’ne doğrudan etki sağladı ve yeni rekor seviyeye ulaşıldı.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin