ProSeo, kripto paraları kabul eden ilk SEO şirketi
ProSeo, kripto paraları kabul eden ilk SEO şirketi

Kripto paraları kabul eden ilk SEO şirketi ile tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paraları kabul eden ilk SEO şirketi olan ProSeo ile tanışın. ProSeo, arama motoru pazarlaması konusunda uzmanlaşmış bir arama motoru optimizasyon ajansı. ProSeo, İrlanda merkezli bir Hollanda şirketi ve 1999’dan beri bir SEO uzmanı.

ProSeo, kripto paraları kabul eden ilk SEO şirketi

ProSeo ve Web design, İrlanda’da SEO hizmetleri sunan en üst düzey SEO şirketleri. The Search Engine Optimization şirketi de Google ile ortak ve Google’da SEO Company, SEO Agency ve SEO Services olarak 1. sırada yer almakta. Şirket, İrlanda pazarından haberdar olan deneyimli İrlandalı danışmanları ile profesyonel ve sunum hizmetleri sunmakta. Kapsamlı deneyime ve yeteneklere sahip yakın bir uzman ekibi var.

Şirket, ödeme yöntemi olarak kripto paraları kabul eden ilk SEO şirketi olma unvanını kazandı. Şimdilik kabul edilen kripto paralar Bitcoin ve NEO. Ancak, şu anda şirket diğer kripto paralarla da ödeme yapma olanaklarını araştırıyor. ProSeo, dünyadaki yeni teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiğinden, dijital ödeme işlem dünyasına başvurması mantıklı.

Şimdilik kabul edilen kripto paralar Bitcoin ve NEO

Şirket, Bitcoin ve NEO’nun son derece güvenilir kripto paralar olduğunu belirtiyor. ProSeo, Bitcoin’in hızla artan değeri nedeniyle bir yatırım fırsatı olduğuna inanıyor. Hollanda’da kripto para birimini ödeme şekli olarak kabul eden sınırlı sayıda şirket olması talihsiz bir durum.

ProSeo basit bir işlem yöntemi sunar. Müşterinin ödeme tutarı, en büyük döviz kuru oranına göre hesaplanır. Bunu tamamladıktan sonra ProSeo’nun cüzdan adresi ödeme yapmak için müşteriye gönderilir. Şirket bu tür işlemler için bir döviz kuru hesaplamamakta.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin