kripto paralarda pazar
Kripto paralarda Pazar: Nano ve Icon dikkat çekenler coinler oldu

Kripto paralarda Pazar: İşte dikkat çekenler coinler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hafta sonu boyunca kripto piyasalarında oldukça düşük hacimlere şahit olduk. Ve kripto paralarda pazar oldukça sakin geçti. Toplam piyasa kapitalizasyonu Cuma gününden beri çok fazla değişiklik göstermezken şu anda 215 milyar dolar seviyelerinde bulunuyor.

Bitcoinbu hafta sonunu hareketsiz geçirdi. Ve hala 6.700 dolar seviyesinde hareket ediyor. Ethereum ise 280 dolardan daha yüksek bir seviyeye çıkamadı. ETH dolar karşısında daha çok düşüş eğilimi gösterirken yüzde 1,6 ile 275 dolar seviyesine kadar bir düşüş yaşadı. Altcoinler de çoğunlukla kırmızı bir görünüm verdiler. Ancak bir çift şu an gerçekten sağlam fiyat hareketleri gösteriyor.

Dün seviyelere göre ilk 10 coinde kayda değer bir harekete rastlanmazken en üst yirmide en büyük kazanç olarak Tron’un yüzde 5,8 artışı ile 0,022 dolara yükselen değerinden bahsedebiliriz.

Kripto paralarda pazar yatay bir görünümde geçerken Nano ve Icon sağlam yükselişler gösterdi

Listede ilerledikçe ise iki büyük hamle yapan coinlere rastlıyoruz. Bu coinlerden ilki olan Nano, şu anda yüzde 19,45‘lik bir artışla 3.38 dolar seviyesinde seyrediyor. Ticaret hacmi son 24 saatte 33 milyon dolardan 80 milyon dolara kadar fırladı. Nano, son yedi gün içinde ise 1,61 dolardan başlayan fiyatı baz alındığında yüzde 115’lik olağanüstü bir bir artış kaydetti. Ayı piyasasında görülen bu müthiş yükseliş için muhtemel bir katalizörden bahsetmek gerekirse, Londra FX analitik firması New Change FX’in CEO’su ve Citibank’daki eski Exchange Başkan Yardımcısı Andy Woolmer’in birkaç gün önce duyurulmuş olmasına rağmen ilk resmi danışman olarak takıma katılmasını söyleyebiliriz.

Icon ise şu anda sağlam bir yükseliş yapan diğer büyük altcoin olarak adını kripto para gündemine yazdırdı. Son 24 saat içinde yüzde 20 oranında bir yükseliş gösteren ICON hafta sonu bitimine yakın yüzde 16 civarında bir artış ile 0.87 dolar seviyesinin hemen altında fiyatlanıyor. Hafta boyunca ICX, ‘Kore Ethereum’u unvanı ile yeniden markalaşma sürecinin etkisiyle kayıplarının yüzde 30’unu geri almışa benziyor.

https://twitter.com/helloiconworld/status/1033230575790747648

Bu iki altcoinin sağlam yükselişi haricinde daha alt sıralarda bulunan Waltonchain ve PundiX’in de sırasıyla günlük yüzde 25 ve yüzde 17 gibi oldukça yüksekler kazançlar elde ettiklerini söylemeliyiz.

Günün en çok kaybeden kripto paralarına değinmek gerekirse; bunların yüzde 10’u geçmeyen kayıpları ile Dentacoin, Theta Token ve Pivx olduklarını söyleyebilriz. Toplam piyasa kapitalizasyonu son 24 saatte 215 milyar dolar seviyesinde kalırken, ticaret hacmi şu anda çok düşük seviyelerde olan 10 milyar doların altına düştü.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin