Haftanın kripto haberleri: Yoğun geçen haftanın özeti…

Kripto paralarda iyileşme görüldü: Piyasa kendine dip buldu mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 3-4 gündür bir yön tayin edemeyen kripto paralar dün itibarıyla yeni bir dip nokta oluşturdu. Dar bir alanda sıkışıp kalan Bitcoin ve türevleri, hareketsiz bir ortamda destek bölgesinden tepki aldı. Fakat bu tepkinin son nokta olup olmadığı henüz kesinleşmedi.

Bitcoin Yıllık Grafik
Bitcoin Yıllık Grafik

3 aylık ve 1 yıllık grafiğe baktığımızda Bitcoin, üçüncü en düşük seviyesini dün itibarıyla gördü. Daha öncesinde 16.000 doların altına kadar sarkan BTC, 15.800 seviyelerinden bir tepki almıştı. Haftanın ilk iş gününde ise 16.300 ile 16.200 noktasında yeni bir dip oluşturdu.

16.500 dolardaki desteği kırarak bir başka mini destek seviyesine gelen Bitcoin, günlük kapanışı yine de 16.500 doların üstünde yaptı. Fakat yıl bitimine sadece 10 gün kala henüz riskin bitmediği kripto para topluluğu tarafından konuşuluyor.

Kripto paralarda son durum

Küresel dijital varlık piyasası salı sabahı yeşil endeksler yazdırdı. Kripto paralar, son gün ağır bir düşüşe tanık olduktan sonra marjinal bir toparlanma kaydetti. Kümülatif piyasa değeri, son güne göre marjinal olarak %0,34 artarak 810,3 milyar dolara ulaştı. Ancak 24 saatlik işlem hacmi %60 artarak 36,2 milyar dolara ulaştı.

Şu an kripto paralar hem piyasa değeri hem de günlük işlem hacmi olarak oldukça düşük. Ayı sezon ortalamasına göre bile düşük olan günlük hacim, boğa dönemine göre oldukça aşağıda kaldı.

Altcoin’ler için önemli olan Ethereum’un, Bitcoin’e göre daha iyi bir performans göstermesi oldu. Ethereum fiyatı son 24 saatte %2 arttı. ETH, ortalama 1210 $ fiyatla işlem görüyor. 24 saatlik işlem hacmi %53 artarak 6,02 milyar dolara ulaştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin