Kripto paralar sinema kültürüne yerleşiyor
Kripto paralar sinema kültürüne yerleşiyor

Kripto paralar sinema sektöründe gün geçtikçe daha popüler hale geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eğer bir Marvel hayranıysanız ve henüz en son sürümlerini görmediyseniz hoş bir sürpriz ile karşı karşıyasınız. Dünyanın dört bir yanındaki hayranlar, Ant-Man ve Wasp’ın diğer çığır açan teknolojiler arasında kripto paralardan bahsettiklerini görmekten şaşkına dönmüştü. Çünkü kripto paralar sinema sektöründe gün geçtikçe daha popüler hale geliyor.

Kripto paralar sinema kültürüne yerleşiyor

Kripto paralar Marvel evreninde büyük bir yenilik olarak gösteriliyor. Filmdeki karakterlerden biri, kuantum enerjisinden bahsederken kripto paraları da ele alıyor:

Nano teknolojiyi unutabilirsiniz. AI’yı unutun. Kripto para birimini unutun. Kuantum enerjisi gelecek.

Kripto topluluğu bu gelişmeyi büyük heyecanla karşılıyor. Marvel hayranları dışında diğer insanlar için Ant-Man ve Wasp’ın kripto paralardan bahsetmesi önemli bir şey mi? Kesinlikle öyle! Büyük resme bakacak olursanız, bunun iki önemli sonucu var. Birincisi, sinema kültürü nedeniyle kripto para birimlerinin popülaritesi artabilir. İkincisi ise bu durum onların günlük yaşamdaki varlığını ve katkısını daha anlaşılır kılabilir.

Kripto para birimlerinden bahseden filmler

Kripto para birimlerinden bahseden diğer filmler/TV dizileri arasında House of Cards, Dope, Mr. Robot, Startup, The Arrow and, of course, Silicon Valley (Atomic Network’e göre) sayılabilir. Bu filmlerin çoğunun bu teknolojiye karşı olumlu bir yaklaşımı var.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin