Kripto paralar neden düşüyor?

Kripto paralar neden düşüyor? Kötü haberler gelmeye devam ediyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto paralar neden düşüyor? FTX iflas başvurusuna göre, borsa varlıklarını 10 ile 50 milyar dolar arasında değerlendirdi. Ayrıca dünya çapında 130’dan fazla bağlı şirketi listeledi. Birçok bağlı şirket, Cuma günü Delaware’deki iflas başvurusuna katıldı. Bu süre zarfında kripto paralar neden düşüyor? Sorusu yatırımcılar tarafından merak ediliyor.

Kripto paralar neden düşüyor?

Kötü haberler piyasaya girişini sürüdürüyor. FTX sonrasında gelen birçok iflas söylentileri süreci daha da zorlaştırıyor. Sıcak haber olarak Genesis’in para çekme işlemlerini durdurması gösterilebilir. Kripto paralar neden düşüyor? Sorusuna da direkt yanıt oluyor.

Sadece iflas haberleri değil ayrıca Rusya-Ukrayna savaşında dün yeni bir kriz daha yaşandı. Bu sefer bölgeye yakın olan ülke Polonya’da yaşananlar korkuttu. Polonya’da yanlışlıkla patlayan bir füzenin ardından piyasalar gerginleşti.

Kripto paralar neden düşüyor?

Ethereum 16 Kasım’da kırmızıya döndü. Füze NATO destekli bir ülke olan Polonya’yı vurduğunda, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın potansiyel tırmanışına ilişkin korkular arttı. Yaşanılan durumdan şu ana kadar Rusya’yı suçlayan olmadı. Ancak Bitcoin ve türevleri yine de düştü. Bu düşüşle beraber iki günlük kazançlar sona erdi.

Kripto paralar neden düşüyor

En çok kazanan ve kaybedenler

Kripto paralar neden düşüyor? Sorusuna kapsamlı şekilde yanıt verdik. Şimdi kazanan ve kaybedenlere göz atalım. Son 24 saatte, ilk 100 kripto para birimi arasında en yüksek kazanan % 13,45’lik fiyat artışıyla 0,2281 dolarla Chiliz(CHZ) oldu. CHZ’yi %6,24’lük artışla Stacks (STX) izledi. 

Tersine kaybedenlere baktığımızda listenin başında, Trust Wallet Token ve GMX en çok var. TWT fiyatı %13,04 ve GMX fiyatı %11,60 düşüşle listenin başını çekiyor. Sonrasında ise HNT, CRO ve MINA coin’leri geliyor.

Bitcoin ve Ethereum fiyatı

14 kasım pazartesi günü, Bitcoin fiyatı bir Doji mumu ve önemli bir hacimle 15.825 dolardan  tepki alarak toparlandı. Bu yükseliş tersine dönüştüğünü gösterdi. Bu sayede, 16.700$ ortalama fiyatlanmayla son üç günde %6  değer kazandı.

Bununla birlikte, son üç gün mumundaki daha yüksek fiyat reddi, Bitcoin trader’ların yukarıdan gelen yüksek arz baskısı ile karşı karşıya olduğunu gösterdi. 

Diğer yandan Ethereum için görünümde pek farklı değil. Alıcılar bir yükseliş toparlanmasını takip etmekte zorlanırken, Ethereum fiyatı 1220 $ desteğinin üzerinde gezinmeye devam etti. 

Kripto para birimi %4’lük bir gün içi kayıpla 1.210 dolardan işlem görüyor. Ayı mumu, 1220 dolarlık desteği kırmak için yeniden bir girişim gösteriyor. Buranın üstünde çıkış yaparak kapanış yapması son derece önemli.

coingape

 

Bitcoin teknik analiz saati

 

Kripto para kurları


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Kripto paralar neden düşüyor? içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin