featured

Kripto paralar neden düştü? Bitcoin ve altcoin’lerde son durum…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, haftalık kapanışı 17.000 doların üzerinde yaparak önemli bir başarı sağlamış gibi gözüktü. Fakat bu kazanım çarşamba gününe kadar konsolide olarak kaldı. Yani sert şekilde yukarı bir hareket gelmedi. Oynaklık azalırken, altcoin’lerde de sıcak temas yaşanmadı.

Stresli bekleyiş bugün erken saatlerde sonunda bitti ve piyasada gevşeme biraz sert oldu. BTC, 16.750 dolara kadar sarkması altcoin piyasasında psikolojik savaşı başlattı. Kripto paralar neden düştü? Sorusuna yanıt aramaya çalışan topluluk ise konuyu satışlara bağladı.

Birkaç gün boyunca 17.000 $ seviyesiyle flört ettikten sonra, Bitcoin’in fiyatı, bunun üzerinde herhangi bir önemli kazanç elde etmede başarısız oldu. Son olarak, ayılar kripto para birimini ele geçirmiş ve 17K altına itmiş görünüyor.

Kripto paralar neden düştü?

Bitcoin’in aşağı yönlü hareketi yüzde 1 ile 2,5 arasında kalırken altcoin’ler daha sert çakıldı. Aşağı yönlü iğnelerin gelmesi ise kripto topluluğunu düşündürdü. Olumsuz haberlerin pek piyasada dolaşmamasına rağmen, düşüş geldi. “Kripto paralar neden düştü?” sorusuna yanıt olarak ayı dönemini bağlayabiliriz. Ayıların 17K seviyesinde BTC’nin ilerlemesine izin vermemesiyle satışlar geldi. Bu da varlığı aşağı çekti.

Temel anlamda kötü haberler devreye girmediği taktirde bu sefer teknik analiz ile grafikte oynamalar yaşanıyor. Gevşemenin ardından boğaların destek bölgesini koruması önemli olacaktır.

Bitcoin fiyatı ne kadar?

Son 24 saat, tüm kripto para birimi piyasasında olumlu geçmedi. BTC’nin fiyatı 17.000 $ sınırını kaybetti. Ancak bu kayıp 1H ve 4H olarak geçerli bir durum. Günlük yine iyi yerde kapanış yapması işleri değiştirebilir.

Bitcoin şu anda günde yaklaşık %1,3 düştü. Son birkaç gün içinde, tüm pazara göre payını takip eden metrik olan BTC hakimiyeti de yükseliş eğilimi gösteriyor. Bu da BTC’nin bu dönemde altcoin’leri biraz daha baskıladı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin