Kripto piyasası kırmızıya döndü! Çöküşün ana nedeni nedir?
Kripto piyasası kırmızıya döndü! Çöküşün ana nedeni nedir?

Kripto paralar kırmızı modu açtı: Altcoin’lerde öne çıkanlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cuma günü Amerika’dan gelen veriler piyasalardaki stresi artırdı. Özellikle de enflasyona karşı endişelerin artması faiz oranında baskılayıcı duruyor. FED tarafından gelecek olan Şahin görünüm süreci daha da çıkmaza sokabilir.

Kripto paralar geneline baktığımızda Bitcoin’in ezici üstünlüğü halen kendisini koruyor. Sonuç olarak altcoin’ler ciddi bir ezilme vakası yaşıyor. Dünden bugüne kadar çift haneli düşüşler dikkat çekti. Hafta sonunu çoğunlukla iyi geçiren piyasa yönünü henüz tam tayin edemedi.

Kripto paralar, Kişisel Tüketim Harcamaları (PCE) endeks verilerinin yayınlanmasının ardından etkilerine tanık olmaya devam ediyor. Beklenenden daha yüksek PCE fiyat endeksi verileri, ABD Şubat ayında piyasada devam eden düşüşü tetikleyen faiz artırım programını sıkılaştırmaya devam edebileceğini ima ediyor. İşte bazı kripto paralardaki durumlar.

BinaryX (BNX)

1:100 bölünmesinden sonra, BinaryX son üç gündür yana doğru işlem görüyor. Ancak saatlik zaman dilimi tablosunda bu konsolidasyon, kupa ve sap deseni adı verilen ünlü bir yükseliş tersine çevirme paterninin oluşumunu ortaya çıkardı.

Terra Classic (LUNC)

Devam eden belirsizliğin ortasında, LUNC fiyatı 0.00016 dolarlık yerel destek bölgesinin üzerinde gezinmeye devam ediyor. Bu destekteki çoklu düşük fiyat reddi mumları, alıcıların bu seviyeyi savunmaya devam ettiğini gösteriyor. Günlük mum 0.00016 dolarlık desteğin altına kapanırsa, devam eden düzeltme aşaması 0.000148 dolara kadar uzayacaktır.

Conflux (CFX)

CFX, China Telecom ile ortaklığıyla ilgili haberlerin yayılmasının ardından Şubat ayının üçüncü haftasında patladı. Boğa koşusu, yaklaşık %636’lık kazanç kaydetti. Şimdi ise yükselişin büyük düzeltmesi var.

Filecoin (FIL)

19 Şubat’ta Filecoin fiyatı 9,46 dolarlık yerel dirençten düştü. Küçük bir düzeltme aşamasını tetikledi. Ortaya çıkan düşüş, fiyatları %30,8 oranında düşürdü ve burada 6,5 dolarlık desteği tekrar ziyaret etti.

6.5 dolar ve 5,8 dolar seviyesi, hakim toparlanmaya devam etmek için yükseliş ivmesini geri kazanabilecek güçlü bir destek olarak duruyor. Her neyse, yuvarlama tabanı adı verilen bir yükseliş modelini takip eden Filecoin fiyatı, kademeli olarak 11,4 dolara yükselen bir ralliye tanık olmalıdır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin