Kripto paralar haftaya yükselişle başladı! Bitcoin'de beklenmedik hareket...
Kripto paralar haftaya yükselişle başladı! Bitcoin'de beklenmedik hareket...

Kripto paralar haftaya yükselişle başladı! Bitcoin’de beklenmedik hareket…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasaları, ABD hükümetinin Silicon Valley Bank’taki tüm mevduat sahiplerini koruma planlarına ilişkin bir raporun ardından Pazartesi günkü ticaret seansında yükselişe geçti. Küresel kripto para piyasa değeri, son 24 saatte %7,63 artarak 1.02 trilyon dolar seviyesine ulaştı.

Bitcoin (BTC) %9,24 artışla 22.462 dolara yükselirken, Ethereum (ETH) 1.600 dolar seviyesinin üzerinde işlem görüyor. BTC hacmi son 24 saatte %39,84 artarak yaklaşık 34.89 milyar dolara yükseldi.

BuyUcoin CEO’su Shivam Thakral mevcut yükselişi değerlendirdi:

“Kripto piyasası değeri tekrar 1 trilyon doların üzerine çıktı ve BTC son 24 saatte %8’in üzerinde arttı. Piyasanın olumlu havası, esas olarak federal düzenleyicilerin Silikon’u kurtarmaya yönelik imalarından kaynaklanıyor. Haberler, piyasada daha fazla likidite vaadiyle yatırımcı duyarlılığını yükseltti.”

Diğer en iyi kripto paralar da daha yüksek seviyelerde işlem görüyor. Tron %15’in üzerinde sıçradı. Cardano, Litecoin, Shiba Inu, Solana ve Dogecoin de kazançlarla işlem görüyor.

Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’in piyasa değeri 433.23 milyar dolar civarındaydı. CoinMarketCap’e göre Bitcoin’in hakimiyeti, gün içinde %0,46 artışla şu anda %42,24 seviyesinde bulunuyor.

WazirX Başkan Yardımcısı Rajagopal Menon, “Büyük piyasa osilatörleri nötr bir duyarlılığa işaret ediyor. Göreceli Güç Endeksi (14), nötr bir görünümle 50.08’de bulunuyor. Stokastik RSI ve Williams Yüzde Aralığı nötr olmaya devam ediyor. Ancak, MACD göstergesi bir satışa işaret ediyor.”

economictimes.indiatimes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin