Cryptocom borsasında Amerika’da ilk kaldıraç işlemleri geliyor

Kripto paralar haftaya nasıl başlıyor? Hangi varlıklar öne çıkıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen hafta ortasında gelen düzeltmenin ardından kripto paralar haftaya biraz daha garantili başlıyor. Hafta sonunda iyi bir çizelgenin oluşması yeni hafta için umut verici oldu. 20 Ocak Cuma ile 22 Ocak Pazar günü Bitcoin sayesinde önemli bir ralliye tanıklık ettik.

Bitcoin, uzun bir aradan sonra 23K bandını aştı. Bitcoin’den cesaret alan altcoin varlıkları da kendini gösterdi. Aylar sonra kripto yatırımcısı iyi bir hafta sonu geçirdi.

Çin Yeni Yılı’nın ardından bazı önemli kripto paraların fiyatı düştü. Fakat hareketli olan para birimleri de yine dikkat çekti. BTC durgunlaşırken altlar daha fazla kendine alan oluşturuyor. Bu da altcoin yatırımcısı için büyük fırsat sunuyor.

Kripto paralarda kim öne çıkıyor?

Axie Infinity, son 24 saatte %45,45’lik artışla dikkat çekti. AXS’de şu an kazanç yüzde 39 civarlarında olurken, 12,80 dolardan alıcı arıyor. Altcoin ayrıca ilk 100 içinde en çok kazanan para birimi.

Axie coin’i sırasıyla Stepn, Osmosis, Flow ve ImmutableX takip ediyor. Tüm kripto paralar çift haneli kazanç yazıyor. Diğer yandan Filecoin %7, Curve DAO Token %6 arttı. Meme coin’lerin lideri Dogecoin ise %5,21 arttı.

Son 24 saatte Bitcoin %0,75, Solana %2,47 düştü. Hafta sonunun yıldızı olan Aptos aynı şekilde kırmızı da kaldı. Kripto paraların toplam piyasa değeri ise, bir önceki güne göre arttı. %0,2 artışla 1,046 trilyon USD seviyesinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin