Kripto paralar düşüyor: İşte Bitcoin ve Ethereum’daki son durum…

Kripto paralar düşüyor: İşte Bitcoin ve Ethereum’daki son durum…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto paralar, banka krizinin ortasında daha fazla kayıp gösterdi. Gevşemelerin artmasıyla beraber fiyatlarda ciddi bir kayıplar görüldü. Aslında Bitcoin ve Ethereum’un kaybı nispeten az kaldı. Ancak altcoin varlıklarında daha çok gerileme yaşandı.

Son birkaç gün içinde agresif bir ralliye tanık olduktan sonra, Bitcoin fiyatı gevşemeye başladı. Ethereum fiyatı ise 1780 $ işaretinde durdu. Ayrıca, ilgili dirençlerinde daha yüksek fiyat ret mumları sergiledi.

Kripto paralar düşüşte

Piyasa liderleri, tükenmiş yükseliş momentumunu ve fiyatların tersine dönme olasılığını gösteriyor. Tüm piyasalar şu anda bankalara bağlı bir krizi fiyatlıyor. Bu da kripto paralar tarafında da etkisini gösterdi.

Bitcoin fiyatı

Son dört gün içinde, Bitcoin fiyat trendi önemli bir girişe tanık oldu. 20.000 dolarlık psikolojik destekten %26.6 büyüme kaydetti. Ani ralli, kayıpları tamamen telafi etti. 

Günlük grafik, madeni para sahiplerini başka bir düzeltmeyle tehdit eden bu birkaç aylık dirençte daha yüksek fiyat reddi gösteriyor. Bunu söyledikten sonra, bu ret, tükenmiş bir yükseliş momentumunun göstergesi olabilir.

Potansiyel bir geri çekilme, fiyat uygunluğunu daha yüksek bir seviyede kontrol etmek ve yükseliş momentumunu yenilemek için 23800 $ desteğini düşebilir. Kripto para fiyatı yukarıda belirtilen seviyenin üzerinde tutulursa, alıcılar 25.000 $ işaretine meydan okumak için başka bir fırsat elde edebilir.

Ethereum fiyatı

Altcoin’leri lideri ise, devam çizelgesi modelinin bir parçası gibi görünüyor. Modelli bu boğa döngüsü, ETH’nin piyasa değerini altı ayın en yüksek seviyesi olan 1780 $’a yükseltti.

Bununla birlikte, Ethereum fiyatı şu anda 1633 dolardan işlem görüyor ve modelin direncinde akşam yıldızı olan düşüş eğilimi gösteriyor. Teorik olarak, üst trend çizgisinden bir dönüş, fiyatı alt destek trend çizgisine götürür.

Kripto parlar için önemli olan Ethereum’daki destekler için 1.675$ seviyesinin altında kapanan günlük bir mum, satıcıları 1.588$ desteğine doğru aşağı yönlü bir düşüşe teşvik edecektir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin