Kripto paralar ABD'ye fayda sağlıyor. Peki nasıl?
Kripto paralar ABD'ye fayda sağlıyor. Peki nasıl?

Kripto paralar ABD’ye çok kritik bir fayda sağlayabilir! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yayınlanan yeni bir rapora göre kripto para birimleri, ABD’de yeni nesil lüks harcama yapan bir kesim oluşmasına sebep oldu. Bunun ABD’deki servet boşluğunu küçültebileceğine inanılıyor.

Kripto paralar ABD’deki servet farkını sınırlayabilir

Servet farkı Amerika’da hiç bu kadar belirgin olmamıştı. Zengin ve fakir arasındaki fark son on veya yılda oldukça belirgindi ancak şimdi işler daha da sert bir hale geliyor gibi görünüyor. Enflasyonun tüm zamanların en yüksek seviyesinde olması ve tedarik zincirindeki sorunlarla birlikte Amerika şu anda iki bölüme ayrılıyor: Sahip olanlar ve olmayanlar.

Ancak kripto paralar sayesinde bu durum değişiyor gibi görünüyor. Rapora göre Çin, tüketici harcamaları alanında halen bir numara. Amerika Birleşik Devletleri ise son dört çeyrek boyunca güçlendi. Bunların hepsi, özellikle genç bireyler arasında kripto paraların popülaritesinin artmasıyla ilgili olabilir.

NFT’lere dikkat çekiliyor

Rapor, çoğunlukla genç nesiller tarafından satın alınan NFT’lerde büyük bir patlama olduğunu belirtiyor. Bazı insanlar artık kripto paraları zenginlik ve uzun süreli bir şey sunmanın yeni bir yolu olarak görüyor.

NFT’ler fiyat olarak değişse de, sanat eseri gibi fiziksel bir varlığa bağlı tokenler oldukları için genellikle sağlam bir yatırım olarak kabul ediliyorlar. NFT arenası kuşkusuz bir lüks olarak kabul ediliyor ve bu nedenle kim dahil olursa olsun özel bir şeye sahip olduğunu bilir.

Rapor ayrıca lüks harcamaların 2019’dan beri görülmeyen seviyelere döndüğünü de belirtiyor. Koronavirüsün en yoğun yaşandığı 2020’de harcamaların ne kadar azaldığı düşünüldüğünde bu iyi bir şey. 2023 yılına kadar ABD’deki lüks harcamaların potansiyel olarak ülkenin satın alma alışkanlıklarının yaklaşık yüzde 45’ini oluşturabileceğine inanılıyor.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin