Bu kripto para son 24 saat içerisinde yükselişe geçti! Yeni ATH mi geliyor?
Bu kripto para son 24 saat içerisinde yükselişe geçti! Yeni ATH mi geliyor?

Bu kripto para son 24 saat içerisinde yükselişe geçti! Yeni ATH mi geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – NEAR, kripto para son24 saat içinde değerine yüzde 13’ten fazla değer kattı. Kripto para tüm zamanların zirvesine ulaşmaya hazır görünüyor. NEAR, bir hafta önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 17 dolara ulaşmıştı. Şimdi de yeni bir ralli başlatmaya hazır görünüyor.

Kripto paralar mücadele ederken NEAR yükselişiyor!

Bitcoin hâlâ 41.000 dolar civarında mücadele ediyor. Diğer taraftan kripto piyasası da düşük performans sergiliyor. Ancak, NEAR son birkaç gündür toplanıyor. NEAR, son 24 saatte değerine %13’ten fazla değer kattı ve daha da yükselecek gibi görünüyor.

NEAR Protocol, merkezi olmayan uygulamaları günümüzün web’indekilere benzer şekilde kullanılabilir hale getirmek için tasarlanmış merkezi olmayan blockchain projesi olarak yer alıyor. Blockchain dinamik ölçeklenebilirlik ve istikrarlı ücretler sağlamak için tasarlanmış, Nightshade olarak bilinen bir Hisse Kanıtı (PoS) konsensüs mekanizması üzerinde çalışıyor.

NEAR’ın rallisi, projeyle ilgili birkaç olumlu haberden sonra başladı. İlki Forbes, yakın zamanda Near Protocol’ü 2021’de geliştiriciler için en hızlı büyüyen üçüncü kripto para birimi ekosistemi olarak adlandırdı.

NEAR’ın mevcut rallisinin arkasındaki bir başka önemli etken karşılıksız token (NFT’ler) projelerine yönelik taleplerin artması oldu. Yakın Protokol artık Paras HQ, OP Games, Mintbase ve DAORecords dahil olmak üzere bazı önde gelen NFT projelerine ev sahipliği yapıyor.

NEAR yakın zamanda yeni ATH belirleyebilir

NEAR, yılın başından beri toplanıyor. 4 Ocak tarihinde NEAR, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 17,60 dolara ulaşmıştı. NEAR, son rallisine devam ederse, önümüzdeki saatler veya günlerde tüm zamanların rekorunu kırması şaşırtıcı olmaz.

NEAR’ın MACD göstergesi Aralık ayından bu yana tarafsız bölgenin üzerinde. Teknik göstergeler, NEAR’ın şu anda mükemmel performans gösterdiğini gösteriyor. NEAR şu anda 100 günlük basit hareketli ortalaması olan 10,52 doların üzerinde 16,240 dolardan işlem görüyor. MACD çizgisi, 20 Aralık itibariyle bu yana pozitif bölgede olup, güçlü bir yükseliş eğilimine işaret ediyor.

Analize göre 61 RSI, hâlâ aşırı alım bölgesinde olmadığı için NEAR rallisinin bitmeyebileceğini gösteriyor. Ralli devam ederse, NEAR 17,60 doları kıracak ve önümüzdeki saatlerde tüm zamanların en yüksek seviyesini belirleyecek. Uzatılmış bir ralli, NEAR’ın gün sonundan önce 20 dolarlık psikolojik seviyeyi kırmasına olanak tanıyabilir.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin