Bu kripto para yeni bir rallinin eşiğinde olabilir! Dikkat edilmesi gereken noktalar neler?
Bu kripto para yeni bir rallinin eşiğinde olabilir! Dikkat edilmesi gereken noktalar neler?

Bu kripto para yeni bir rallinin eşiğinde olabilir! Dikkat edilmesi gereken noktalar neler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Verimli bir aylık geliştirme ve ortaklığın ardından, NEAR kripto para birimi son 24 saatte neredeyse %10 arttı. Düşük hafta sonu işlem hacmine rağmen, yatırımcılar aylık özete olumlu tepki veriyor.

NEAR’ın Mart ayı sonuçları

NEAR Protocol için geçen ayki en büyük ortaklıklardan biri, spor takımları için DAO’daki SaliGP ortaklığıydı. Kripto para, en hızlı büyüyen spor etkinliklerinden biri olan SaliGP ile çok yıllı bir ortaklık duyurdu. Şimdi ekiplerini NEAR’da kuracak.

NEAR Chart

SaliGP DAO’nun spor hayranlarını ve kripto para meraklılarını bir araya getirecek topluluk katılımına odaklanması bekleniyor.

SailGP ile ortaklığın ardından NEAR, Web3 geliştirmeyi destekleyen Orange DAO ile bir ortaklık duyurdu. Ekip, NEAR’ın DAO’ya yatırım yapacağı 15 milyon dolar karşılığında tercih edilen Katman 1 blok zinciri olarak NEAR’ı seçti.

Sağlanan fonlar, Web3 şirketlerinin ve geliştiricilerin NEAR blockchainde yeni çözümler ve dApp’ler oluşturmasına yardımcı olacak.

NEAR pazar performansı

TradingView grafiğine göre NEAR, Şubat ayının sonundan bu yana değerine neredeyse %100 değer katarak kripto para piyasasındaki en güçlü pozisyonlardan biri olmaya devam ediyor. Mart ayı boyunca NEAR, neredeyse hiçbir düzeltme veya konsolidasyon dönemi olmaksızın büyüme gösterdi.

Etkileyici kısa ve orta vadeli sonuçların yanı sıra NEAR, kripto para piyasasındaki çoğu varlıkta gözlemlenen dört aylık düzeltmeden kaçındı. Örneğin Ethereum, Kasım ayındaki zirveden bu yana neredeyse %30 kaybetti.

Cardano ve Solana gibi alternatif zincirler, son 200 günde %60’lık düşüşle sonuçlanan Kasım ayından bu yana piyasadaki güçlü düzeltmeden kaçamadı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin