Bu kripto para hafta sonu yeni bir ralli başlatabilir! İşte nedeni
Bu kripto para hafta sonu yeni bir ralli başlatabilir! İşte nedeni

Bu kripto para hafta sonu yeni bir ralli başlatabilir! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Algorand fiyatı, büyük kripto para birimlerinin geri planda kalmasından etkilenmediği için büyük bir patlamaya hazırlanıyor. ALGO fiyatında Göreceli Güç Endeksi (RSI) düzleşmesiyle, boğalar henüz kazanç elde etmeye hazır değil gibi görünüyor. Bununla birlikte, hafta sonundan önce 0,9514 doların üzerinde bir günlük kapanış beklenebilir

ALGO fiyatı hafta sonu ralliye mi hazırlanıyor?

Algorand fiyatı, iki günlük bir satış gören bir piyasada birkaç kripto para biriminin kırmızıyla işlem gördüğü güne ters tepki veriyor. Yatırımcılar, kağıt üzerindeki atılımın Ukrayna’daki savaş alanında gerçekte etkili olmadığını gördüklerinden ve Çin’de daha fazla karantina ile tedarik zinciri kesintileri yeniden alevlenmeye başlayabilirken, duygular aşağı yönde azaldı. Ancak ALGO fiyatındaki boğalar henüz son gelişmelerden etkilenmedi.

ALGO fiyatı hala ‘aşırı alım’ bariyerinin altında işlem görüyor, bu da ALGO fiyatının boğaların ve yatırımcıların kâr hedefine ulaşmamasına neden oluyor. Kripto para 0,9514 doların üzerine çıkabilir ve eğer orada kapanabilirse, boğalar hafta sonu boyunca %15’lik bir ralli ile 1,1055 dolara doğru daha da önemli bir çıkış sağlayabilecek.

ALGO/USD  daily chart

Görüşmeler devam ederken, örneğin hafta sonu Rusya tarafından onaylanan bir ateşkesle olası bir ek garanti veya atılım, yükseliş rahatlamasını tetikleyebilir. Bu, 200 günlük SMA’nın üzerinde bir test yapmak ve %15’e varan bir ralliyi desteklemek için mükemmel bir pozisyon olacaktır.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin