Kripto para yatırımcıları, piyasaya güveniyor
Kripto para yatırımcıları, piyasaya güveniyor

Araştırma: Kripto para yatırımcıları, piyasanın kısa ve orta vadeli durumu konusunda oldukça iyimser

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlardaki Bitcoin satışlarına rağmen, Huobi Research tarafından yayınlanan en son Pazar Hassasiyet Endeksi Raporu’na göre, kripto para yatırımcıları piyasanın kısa ve orta vadeli durumu konusunda daha iyimser olmaya başlıyor.

Kripto para yatırımcıları, piyasaya güveniyor

Cuma günü yayınlanan raporda, 23 farklı ülkeden 552 bireysel ve kurumsal yatırımcının verileri esas alındı. Genel piyasa duyarlılığı 100 üzerinden 71,1 olarak ölçüldü, geçen aya göre yüzde 2,17’lik bir artışı temsil ediyor. Yatırımcılar orta vadeli görünüm konusunda daha iyimser. Orta vadede cari endeks skoru bir önceki aya göre yüzde 5,87 artarak yüzde 72,8’dir. Kısa vadeli endeks yüzde 2,16 oranında artarak 61,6 puana yükseldi.

Kısa ve orta vadeli hedeflerde piyasa duyarlılığı olumlu artmış olmasına rağmen, uzun vadeli endeks Eylül ayında yüzde 2,75 oranında azaldı. Bununla birlikte, uzun vadeli endeks hala 89,5 ile oldukça güçlü. Öte yandan, katılımcıların yüzde 92’si toplam piyasa hacminin önümüzdeki üç yıl içinde ciddi artacağını düşünüyor.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin