Kripto para yatırımcıları maaşlarını kripto para cinsinden almak istiyor
Kripto para yatırımcıları maaşlarını kripto para cinsinden almak istiyor

Anket: “Kripto para yatırımcıları maaşlarını kripto para cinsinden almak istiyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ChronoBank tarafından yapılan bir anket sonucuna göre kripto para yatırımcıları aylık ücretlerinin kripto para halinde ödenmesi halinde daha mutlu olacaklarını gösteriyor.

Yaklaşık 445 kişinin katıldığı anket ayrıca, katılımcıların %80’inden fazlasının ikramiyelerini kripto para birimlerinden almak istediklerini ortaya koydu.

Bununla birlikte görüşülen kişilerin üçte biri, şirketlerin kripto para birimlerinde maaş ödemeyi kabul edip etmeyeceği konusunda şüpheli.

Kripto para yatırımcıları yeterli bilgiye sahip değil

Chronobank’ın kurucusu Sergei Sergeinko, katılımcıların çoğunun ülkelerinde kripto ücretleri için potansiyel destek konusunda yeterli bilgiye sahip olmadıklarını söyledi.

Sergeinko devam etti:

Kripto para birimi alanında farklı ülkelerin mevzuatında süregelen değişiklikler olsa da kitleler hala yeniliklerden yeterince haberdar değiller. Katılımcıların neredeyse yarısı, ülkelerindeki kripto para birimleriyle yapılan maaş ödemelerine izin verilip verilmediğine dair yeterli bilgiye sahip değil.

Sergeinko, ankete katılanların %72’sinin, bir sonraki iş yerini seçerken kripto para biriminde maaş ödeme seçeneğine sahip bir işveren tercih edeceğini belirtti.

Bu sonuçlar, işverenlerin daha sonradan kripto para birimlerini daha ciddiye almaları gerektiğini net bir şekilde gösteriyor.

https://twitter.com/ChronobankNews/status/1040521038046666753?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1040521038046666753&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.chepicap.com%2Fen%2Fnews%2F3692%2Fsurvey-majority-of-crypto-investors-willing-to-accept-salaries-in-cryptos.html

Kripto para birimleri ile ödeme yapmak için 2 iyi sebep var. Birincisi, denklemden duygusal yatırımı kaldırması ve ikincisi, ticaret ücretlerine daha az para harcaması. Ne düşünüyorsunuz? Kripto para birimleri ile ödeme almaya hazır mısınız?

chepicap

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin